Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor: „Îmi iese un milion de euro din buzunar!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 decembrie 2023, 16:53

Reclamă
Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor: „Îmi iese un milion de euro din buzunar!

Dan Şucu, în culmea fericirii după Rapid - CFR Cluj 3-1

Dan Şucu după Rapid - CFR Cluj 3-1 / captura digisport.ro

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor în a doua zi de Crăciun. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că a plătit un milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a luat al treilea jucător kosovar la Rapid, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani. Este vorba de Ermal Krasniqi, jucător pe care l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB.

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor

„Băieţii mei mi-au spus că da. Am avut o înţelegere cu CFR-ul. Era doar o problema cu pretenţiile salariale ale jucătorului care erau prea mari. Dar ne-am înţeles. M-a lovit ceva? Nu. Îmi iese un milion de euro din buzunar. Asta e o lovitură mare. Da, atât am plătit. Dacă vrei să o numeşti o lovitură, poţi să o numeşti o lovitură„,a spus Dan Şucu în exclusivutate pentru AS.ro.

Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid

Dan Şucu a făcut un anunţ colosal pentru Rapid şi a declarat că în 2024, obiectivul său va fi aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor forţează o mutare de senzaţie în Liga 1

Mircea Lucescu este liber de contract, după ce şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, la sfârşitul lunii trecute. Dan Şucu a declarat că principalul său obiectiv pentru anul viitor este aducerea lui Mircea Lucescu în Giuleşti. Acesta a transmis faptul că „Il Luce” o va ajuta cu siguranţă pe Rapid, dată fiind experienţa sa în fotbal.

Reclamă

Şucu a mai transmis şi faptul că a purtat deja discuţii cu Mircea Lucescu, pentru o eventuală revenire la Rapid. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant a afirmat faptul că decizia îi aparţine acum lui „Il Luce”.

„Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și