Închide meniul

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica! Când va pleca de la Manchester City

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 20:04

Reclamă
Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica! Când va pleca de la Manchester City

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica

Bernardo Silva, în tricoul lui Manchester City / Profimedia Images

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica. Mijlocașul lui Pep Guardiola a vorbit despre viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva a fost lansat în fotbal de către campioana din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY. A plecat apoi la AS Monaco, în schimbul sumei de 15,75 milioane de euro, iar în 2017 a ajuns la Manchester City, pentru 50 de milioane de euro.

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica. Mesajul mijlocașului de la Manchester City

Mijlocașul lusitan a menționat faptul că și-ar dori să mai joace pentru Benfica, dar este conștient că echipa din Portugalia nu și-ar putea permite acest transfer. Astfel, Bernardo Silva a dezvăluit că ia în calcul o revenire în Liga Portugal, atunci când contractul cu Manchester City îi va expira, în vara anului 2026.

„Sigur că vreau să revin la Benfica și sper să se întâmple într-o zi, dar în acest moment ar fi imposibil, pentru că Manchester City ar cere mulți bani. Sunt un jucător evaluat la peste 50 de milioane de €. Niciun club portughez nu poate plăti acești bani. Dacă va fi să mă întorc, va fi când îmi încetează contractul”, a spus Bernardo Silva, potrivit as.com.

În momentul de față, după ce și-a prelungit contractul cu „cetățenii”, Bernardo Silva are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona și e gata să transfere un puști minune de doar 17 ani la Manchester City. Campioana Angliei îl va transfera pe Claudio Echeverri.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, negocierile dintre oficialii lui Manchester City și cei ai lui River Plate, au intrat în stadiul final, pentru un transfer al lui Claudio Echeverri.

Însă, chiar dacă cele două cluburi se vor înțelege în privința unui transfer, Echeverri va rămâne sub formă de împrumut la River Plate, așa cum Manchester City a procedat și când l-a transferat pe Julian Alavrez, de la aceeași echipă argentiniană.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Manchester City vor plăti nu mai puțin de 20 de milioane de euro în schimbul puștiului minune argentinian, în vârstă de 17 ani. În această sumă sunt incluse și bonusuri de performanță.

Claudio Echeverii, mijlocaș de 17 ani, evoluează la River Plate, fiind promovat la prima echipă în vara acestui an. Puștiul minune sud-american a bifat șase meciuri în acest sezon, reușind să ofere o pasă decisivă. Argentinianul este cotat la suma de 12 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:15 LIVE VIDEOSporting – Chaves 2-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 1-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-0! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine pe locul 2 Liga 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și