Închide meniul

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona! Va transfera la Manchester City un puști minune de 17 ani

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2023, 19:51

Reclamă
Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona! Va transfera la Manchester City un puști minune de 17 ani

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona

Pep Guardiola, bucurie la finalul unui meci al lui Manchester City/ Profimedia

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona și e gata să transfere un puși minune de doar 17 ani la Manchester City. Campioana Angliei îl va transfera pe Claudio Echeverri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City va realiza astfel primul transfer al iernii, la doar câteva zile după ce a câștigat pentru prima dată în istorie Campionatul Mondial al Cluburilor.

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, negocierile dintre oficialii lui Manchester City și cei ai lui River Plate, au intrat în stadiul final, pentru un transfer al lui Claudio Echeverri.

Însă, chiar dacă cele două cluburi se vor înțelege în privința unui gtransfer, Echeverri va rămâne sub formă de împrumut la River Plate, așa cum Manchester City a procedat și când l-a transferat pe Julian Alavrez, de la aceeași echipă argentiniană.

Oficialii lui Manchester City vor plăti nu mai puțin de 20 de milioane de euro în schimbul puștiului minune argentinian, în vârstă de 17 ani. În această sumă sunt incluse și bonusuri de performanță.

Reclamă

Claudio Echeverii, mijlocaș de 17 ani, evoluează la River Plate, fiind promovat la prima echipă în vara acestui an. Puștiul minune sud-american a bifat șase meciuri în acest sezon, reușind să ofere o pasă decisivă. Argentinianul este cotat la suma de 12 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reacţia genială a lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat CM al Cluburilor

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor, nu a întârziat să apară. Managerul catalan al campioanei Angliei s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatele pe care le-a avut în ultimii opt ani.

Pep Guardiola a fost în extaz, după ce şi-a adjudecat un nou trofeu alături de Manchester City. Acesta a declarat că simte că şi-a încheiat „treaba” pe banca „cetăţenilor”, după rezultatele din ultimii opt ani.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul catalan al campioanei din Premier League a mai afirmat că are nevoie de o nouă „carte”, dând de înţeles că nu se opreşte aici şi ţinteşte noi trofee.

„Am câștigat toate titlurile, nu mai avem nimic de câștigat, am senzația că am terminat treaba, s-a terminat. Ultimii opt ani s-au terminat. Am încheiat un capitol. Vreau să împărtăşesc asta cu toţi jucătorii care ne-au antrenat, toţi antrenorii – Enzo Maresca, Mikel Arteta.

Este timpul să ne odihnim puţin de Crăciun şi să cumpăr o carte nouă și să încep să o scriu din nou o poveste”, a declarat Pep Guardiola, conform presei din Anglia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și