Închide meniul

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica! Când va pleca de la Manchester City

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 20:04

Reclamă
Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica! Când va pleca de la Manchester City

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica

Bernardo Silva, în tricoul lui Manchester City / Profimedia Images

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica. Mijlocașul lui Pep Guardiola a vorbit despre viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva a fost lansat în fotbal de către campioana din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY. A plecat apoi la AS Monaco, în schimbul sumei de 15,75 milioane de euro, iar în 2017 a ajuns la Manchester City, pentru 50 de milioane de euro.

Bernardo Silva a dezvăluit că vrea să revină la Benfica. Mesajul mijlocașului de la Manchester City

Mijlocașul lusitan a menționat faptul că și-ar dori să mai joace pentru Benfica, dar este conștient că echipa din Portugalia nu și-ar putea permite acest transfer. Astfel, Bernardo Silva a dezvăluit că ia în calcul o revenire în Liga Portugal, atunci când contractul cu Manchester City îi va expira, în vara anului 2026.

„Sigur că vreau să revin la Benfica și sper să se întâmple într-o zi, dar în acest moment ar fi imposibil, pentru că Manchester City ar cere mulți bani. Sunt un jucător evaluat la peste 50 de milioane de €. Niciun club portughez nu poate plăti acești bani. Dacă va fi să mă întorc, va fi când îmi încetează contractul”, a spus Bernardo Silva, potrivit as.com.

În momentul de față, după ce și-a prelungit contractul cu „cetățenii”, Bernardo Silva are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona

Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona și e gata să transfere un puști minune de doar 17 ani la Manchester City. Campioana Angliei îl va transfera pe Claudio Echeverri.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, negocierile dintre oficialii lui Manchester City și cei ai lui River Plate, au intrat în stadiul final, pentru un transfer al lui Claudio Echeverri.

Însă, chiar dacă cele două cluburi se vor înțelege în privința unui transfer, Echeverri va rămâne sub formă de împrumut la River Plate, așa cum Manchester City a procedat și când l-a transferat pe Julian Alavrez, de la aceeași echipă argentiniană.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Manchester City vor plăti nu mai puțin de 20 de milioane de euro în schimbul puștiului minune argentinian, în vârstă de 17 ani. În această sumă sunt incluse și bonusuri de performanță.

Claudio Echeverii, mijlocaș de 17 ani, evoluează la River Plate, fiind promovat la prima echipă în vara acestui an. Puștiul minune sud-american a bifat șase meciuri în acest sezon, reușind să ofere o pasă decisivă. Argentinianul este cotat la suma de 12 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și