Închide meniul

Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut. A egalat recordul lui Kobe Bryant

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2024, 12:02

Reclamă
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut. A egalat recordul lui Kobe Bryant

Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut

Stephen Curry, în timpul unui meci - Profimedia Images

Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute dar Golden State Warriors a pierdut, scor 134-141, cu Atlanta Hawks, în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a devenit doar al doilea jucător cu vârsta de 35 de ani sau mai mult care înscrie cel puţin 60 de puncte într-un meci, singurul alt exemplu din istoria NBA fiind Kobe Bryant.

Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute

Cu această performanţă, el s-a apropiat foarte mult de recordul său personal de 62 de puncte în ianuarie 2021, la Portland.

„Steph a fost incredibil, sublim… ce performanţă. Îmi pare rău pentru el şi pentru băieţii noştri, pentru că ei se luptă”, a declarat şi antrenorul Steve Kerr.

Stephen Curry – Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte, în timpul All Star Weekend

Stephen Curry – Sabrina Ionescu va fi un duel uriaş de aruncări de la 3 puncte, în timpul NBA All Star Weekend din Indianapolis, la 17 februarie, a anunţat marţi liga de baschet, potrivit Reuters.

Reclamă

Concursul „Stephen vs. Sabrina” va fi televizat de TNT şi îl va opune pe liderul all-time al NBA la aruncările de 3 puncte reuşite şi pe vedeta echipei New York Liberty, care a avut o rată de 44,8% la aruncările de la mare distanţă în sezonul trecut.

Ionescu, în vârstă de 26 de ani, a câştigat concursul de 3 puncte din WNBA în 2023, cu un record de 37 de puncte. Curry, în vârstă de 35 de ani, este de două ori câştigător al concursului aruncărilor de 3 puncte din NBA, în 2015 şi 2021. Starul de la Golden State Warriors are un procentaj de 42,6% în carieră la aruncările de la mare distanţă.

Curry va arunca de la linia de 3 puncte din NBA cu mingi de baschet standard din ligă, în timp ce Ionescu va ţinti de la linia de 3 puncte din WNBA cu mingi de baschet din WNBA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și