Închide meniul

România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis! Stefanos Tsitsipas, victorie şi la dublu

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 15:02

Reclamă
România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis! Stefanos Tsitsipas, victorie şi la dublu

România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis

Jucătorii României, la începutul unui meci/ Facebook Federaţia Română de Tenis

România a fost eliminată de Grecia, din play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială I a Cupei Davis. Perechea Stefanos Tsitsipas / Petros Tsitsipas a învins echipa Marius Copil / Victor Vlad Cornea, scor 6-7 (4), 6-3, 6-4, în primul meci de azi al duelului de la Atena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea formată din Marius Copil şi Victor Cornea a fost învinsă de fraţii Tsitsipas în două ore şi 22 de minute.

România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis

Victor Cornea a fost susţinut din tribune la Atena de iubita sa, artista Andreea Bălan.

Sâmbătă, Nicholas David Ionel, locul 264 ATP, a fost învins de un jucător aflat pe poziţia 1433 în clasamentul mondial, Aristotelis Thanos, în două ore şi 17 minute.

Thanos s-a impus în trei seturi, după ce pierduse primul set cu 6-4. El şi-a adjudecat următoarele două seturi cu 6-3 şi 6-2, obţinând victoria după două ore şi 17 minute de joc.

Reclamă

În primul meci de la Atena, Marius Copil, locul 283 ATP, a fost învins de numărul 10 mondial, Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-4, într-o oră şi 17 minute.

Aceasta a fost cea de-a treia confruntare în Cupa Davis dintre cele două echipe, fiecare având câte o victorie, până în acest momnent. În 1933, Grecia a învins cu 4-1, la Atena, în turul al doilea al zonei Europa. România a câştigat în 1970, cu 5-0, la Bucureşti, în sferturile zonei Europa, victoriile fiind reuşite de Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Viorel Marcu, Sever Mureşan şi perechea Ilie Năstase/Ion Ţiriac, notează news.ro.

Andreea Bălan l-a susţinut din tribune pe Victor Cornea

Victor Cornea a dus-o pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, următorii adversari din Cupa Davis.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii cu care s-au confruntat românii în Cupa Davis.

„Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi îi va face galerie lui Cornea şi în Grecia.

„Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și