Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 februarie 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2024, 17:36 / Actualizat: 6 februarie 2024, 17:37

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 5 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zi specială pentru fotbalul românesc. „Regele” Gică Hagi împlineşte 59 de ani.  Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României a fost asaltat cu mesaje de felicitare.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 5 februarie 2024

1. Este criză la FRF chiar înainte de EURO 2024! Edi Iordănescu refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Răzvan Burleanu, pentru prelungirea contractului. Selecţionerul va lipsi şi de la tragerea la sorţi a grupelor Nations League!

2. Gică Hagi a împlinit 59 de ani chiar în ziua derby-ului FCSB – Farul! „Regele” a primit mesaje superbe de la Ianis Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu. „Să ne facă el un cadou şi să învingă FCSB-ul”, i-a transmis Dan Şucu.

3. Pe AS.ro vezi şi ce veste excelentă a primit Adi Mutu de la Neluţu Varga. Patronul lui CFR Cluj a luat o decizie care poate conta decisiv în lupta pentru titlu.

Reclamă

4. Răzvan Lucescu a revenit pe primul loc în Grecia, dar a răbufnit după victoria dramatică obţinută de PAOK. Totul după ce i-a fost anulat un gol cu VAR: „Vreau să ştiu de ce. Să mi se explice!”

5. Sorana Cîrstea a obţinut prima victorie din 2024. S-a calificat în optimile de finală de la Abu Dhabi după ce a învins-o, în set decisiv, pe Caroline Garcia.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City Vezi toate știrile
Citește și