Închide meniul

Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: „Idiotule”. Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 18:57

Reclamă
Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: „Idiotule. Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: "Eşti ridicol". Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Daniil Medvedev, într-un schimb de replici cu Mohamed Lahyani, la Monte Carlo / Profimedia

Daniil Medvedev a fost în centrul unui scandal uriaş la Monte Carlo, în timpul meciului cu Gael Monfils. Rusul s-a impus cu 6-2, 6-4, după o oră şi jumătate de joc, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 din Principat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, victoria fostului număr 1 ATP nu a venit numai cu zâmbete. Rusul a făcut un scandal uriaş, după ce o minge trimisă de Monfils a ieşit în afara terenului, dar arbitrul de linie nu a strigat out.

Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: „Eşti ridicol”. Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Medvedev s-a enervat şi mai tare în momentul în care Mohamed Lahyani, arbitrul de scaun al partidei, a verificat urma lăsată de minge pe zgură şi a făcut semn că mingea a prins terenul. În cele din urmă, rusul a pierdut game-ul respectiv şi s-a liniştit cu greu. El i-a spus arbitrului de linie „idiotule”, în timp ce pe arbitrul de scaund l-a făcut „orb”. În timpul unei pauze, el s-a răzbunat pe o umbrelă, după ce Lahyani i-a explicat că văzuse cum mingea a prins linia:

„Cum poţi să îţi ceri scuze? Am pierdut game-ul. Sunteţi ridicoli. Cu Hawkeye Live nu vezi nimic”, a răbufnit rusul.

Reclamă

În cele din urmă, game-ul pierdut în faţa lui Monfils nu a contat, iar fostul număr 1 ATP a obţinut calificarea în optimile de finală. La final, Medvedev şi Lahyani au dat mâna şi şi-au cerut scuze.

Mai mult, în momentul în care a semnat lentila camerei de luat vederi, Medvedev a scris următorul mesaj: „Teren sau out?”.

Reclamă 4 / 0/3

După succesul în faţa lui Gael Monfils, Daniil Medvedev va juca pentru un loc în sferturile de finală împotriva lui Karen Khachanov, cel care s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-3 în faţa lui Francisco Cerundole. Medvedev conduce cu 5-1 duelurile cu Khachanov, meciul de la Monte-Carlo urmând să fie primul dintre cei doi pe zgură.

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo. Primul turneu ATP Masters 1000 al anului care se desfăşoară pe zgură nu îl va avea la start pe Carlos Alcaraz, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial.

Spaniolul s-a retras din competiţia de la Monte-Carlo în cursul zilei de marţi, atunci când a anunţat că a suferit o accidentare la braţul drept. Alcaraz a încercat să se refacă, dar nu a reuşit să facă acest lucru în timp util pentru turneul din Monaco.

„Am muncit până în ultima clipă la Monte Carlo pentru a încerca să mă refac după o compresie a nervului median la braţul drept, dar nu a fost posibil şi nu sunt în măsură să joc! Mi-am dorit foarte mult să joc… Ne vedem la anul!”, a scris Carlos Alcaraz, pe contul său de Twitter.

Carlos Alcaraz ar fi trebuit să îşi facă debutul la Monte Carlo în cursul zilei de miercuri, atunci când l-ar fi întâlnit pe Felix Auger-Aliassime. Canadianul, care se află pe locul 35 ATP în acest moment, a trecut în primul tur de Luca Nardi, scor 6-2, 6-3.

Este pentru al doilea an la rând când Carlos Alcaraz nu evoluează la Monte-Carlo. Spaniolul rămâne fără victorie la turneul din Principat, el jucând doar în turul secund din 2022, atunci când a fost învins de Sebastian Korda.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și