Închide meniul

Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: „Idiotule”. Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 18:57

Reclamă
Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: „Idiotule. Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: "Eşti ridicol". Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Daniil Medvedev, într-un schimb de replici cu Mohamed Lahyani, la Monte Carlo / Profimedia

Daniil Medvedev a fost în centrul unui scandal uriaş la Monte Carlo, în timpul meciului cu Gael Monfils. Rusul s-a impus cu 6-2, 6-4, după o oră şi jumătate de joc, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 din Principat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, victoria fostului număr 1 ATP nu a venit numai cu zâmbete. Rusul a făcut un scandal uriaş, după ce o minge trimisă de Monfils a ieşit în afara terenului, dar arbitrul de linie nu a strigat out.

Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: „Eşti ridicol”. Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat

Medvedev s-a enervat şi mai tare în momentul în care Mohamed Lahyani, arbitrul de scaun al partidei, a verificat urma lăsată de minge pe zgură şi a făcut semn că mingea a prins terenul. În cele din urmă, rusul a pierdut game-ul respectiv şi s-a liniştit cu greu. El i-a spus arbitrului de linie „idiotule”, în timp ce pe arbitrul de scaund l-a făcut „orb”. În timpul unei pauze, el s-a răzbunat pe o umbrelă, după ce Lahyani i-a explicat că văzuse cum mingea a prins linia:

„Cum poţi să îţi ceri scuze? Am pierdut game-ul. Sunteţi ridicoli. Cu Hawkeye Live nu vezi nimic”, a răbufnit rusul.

Reclamă

În cele din urmă, game-ul pierdut în faţa lui Monfils nu a contat, iar fostul număr 1 ATP a obţinut calificarea în optimile de finală. La final, Medvedev şi Lahyani au dat mâna şi şi-au cerut scuze.

Mai mult, în momentul în care a semnat lentila camerei de luat vederi, Medvedev a scris următorul mesaj: „Teren sau out?”.

Reclamă 4 / 0/3

După succesul în faţa lui Gael Monfils, Daniil Medvedev va juca pentru un loc în sferturile de finală împotriva lui Karen Khachanov, cel care s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-3 în faţa lui Francisco Cerundole. Medvedev conduce cu 5-1 duelurile cu Khachanov, meciul de la Monte-Carlo urmând să fie primul dintre cei doi pe zgură.

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo. Primul turneu ATP Masters 1000 al anului care se desfăşoară pe zgură nu îl va avea la start pe Carlos Alcaraz, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial.

Spaniolul s-a retras din competiţia de la Monte-Carlo în cursul zilei de marţi, atunci când a anunţat că a suferit o accidentare la braţul drept. Alcaraz a încercat să se refacă, dar nu a reuşit să facă acest lucru în timp util pentru turneul din Monaco.

„Am muncit până în ultima clipă la Monte Carlo pentru a încerca să mă refac după o compresie a nervului median la braţul drept, dar nu a fost posibil şi nu sunt în măsură să joc! Mi-am dorit foarte mult să joc… Ne vedem la anul!”, a scris Carlos Alcaraz, pe contul său de Twitter.

Carlos Alcaraz ar fi trebuit să îşi facă debutul la Monte Carlo în cursul zilei de miercuri, atunci când l-ar fi întâlnit pe Felix Auger-Aliassime. Canadianul, care se află pe locul 35 ATP în acest moment, a trecut în primul tur de Luca Nardi, scor 6-2, 6-3.

Este pentru al doilea an la rând când Carlos Alcaraz nu evoluează la Monte-Carlo. Spaniolul rămâne fără victorie la turneul din Principat, el jucând doar în turul secund din 2022, atunci când a fost învins de Sebastian Korda.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și