Închide meniul

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iunie 2024, 12:06

Reclamă
„Eroul Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia

"Eroul" Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024

Profimedia

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024. Kevin Csoboth a marcat în al 10-lea minut al prelungirilor golul care o menţine pe Ungaria în cărţile calificării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Csoboth a vorbit şi despre posibila adversară în optimile de finală de la EURO 2024. Csoboth vrea să joacă cu naţionala lui Edi Iordănescu în optimile EURO 2024.

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024

„Mi-e greu să spun ceva acum, un minut nu este suficient pentru a spune ce-mi trece prin minte. A fost o experiență grozavă, emoționantă. Îmi pare rău că părinții mei nu au putut vedea acest moment pe stadion, dar sunt sigur că s-au bucurat în fața televizorului. Cel mai important este faptul că am câștigat meciul.

Am crezut în șansa noastră până la final. Echipa a făcut un efort uriaș și sunt foarte satisfăcut de acest rezultat. Selecționerul mi-a spus când m-a trimis pe teren să cer mingea cât mai mult, să încerc să mă folosesc de viteza mea. Mă bucur că mi-a ieșit. Acum așteptăm, dar ne doream să trăim acest moment. Preferăm să jucăm cu România în <optimi> decât cu Portugalia”, a spus Kevin Csoboth pentru sportal.hu.

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia, pe lângă cea a calificării. „Tricolorii” pot evita un nume uriaş în optimile de finală de la EURO 2024. România are şanse uriaşe de a se califica în optimile de finală de la EURO 2024. Tricolorii au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a fi siguri de calificare.

Reclamă
Reclamă

Pentru naţionala lui Edi Iordănescu ar urma un meci infernal în optimile dE finală, în cazul în care nu va termina pe primul loc în grupă. Dacă se vor califica de pe locul 2, tricolorii vor juca cu locul 2 din grupa D, ocupat acum de Franţa. În cazul în care România se va califica de pe locul 3, adversara va fi câştigătoarea grupei B sau C. Spania a câştigat deja grupa B, în timp ce Anglia are şanse mari de a se califica în optimi de pe primul loc.

Varianta mai simplă ar fi dacă România ar câştiga grupa. Pentru ca acest lucru să fie posibil, România are nevoie ca Belgia să nu câştige partida cu Ucraina.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Ciprian Deac a gafat incredibil

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și