Închide meniul
Foto

Sărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024! Show total cu eroii lui Luis de la Fuente

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2024, 22:45

Reclamă
Sărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024! Show total cu eroii lui Luis de la Fuente

Sărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024!

Colaj cu sărbătoarea de la Madrid / Profimedia

Sărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024! Fotbaliştii naţionalei au fost sărbătoriţi ca nişte eroi, de la palatul regal Zarzuela până la sediul guvernului. A urmat aşteptata comuniune cu zeci de mii de fani pe străzile capitalei Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii şi staff-ul naţionalei Spaniei s-au întors în ţară la mijlocul după-amiezii, cu puţin înainte de ora locală 15:30, şi au pozat, la picioarele avionului, în spatele trofeului Campionatului European, pe care l-au câştigat după ce au învins Anglia (2-1) în finala de duminică de la Berlin.

VEZI AICI, LIVE, SĂRBĂTOAREA DE LA MADRID

Sărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024!

VEZI IMAGINI CU SĂRBĂTOAREA DIN MADRID ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Update 22:45: Jucătorii naţionalei Spaniei continuă să facă turul Madridului, cu zeci de mii de suporteri aflaţi pe străzi!

Reclamă
Reclamă 4

Mai apoi, au urcat apoi într-un autobuz roşu, aşteptându-i un program aglomerat: o întâlnire cu regele Felipe al VI-lea, apoi cu şeful guvernului, Pedro Sanchez, înaintea unui periplu în autobuz pe străzile Madridului, care s-a încheiat cu o ceremonie în Piaţa Cibeles alături de suporteri, după cum nota agerpres.ro.

La Roja, cu un joc entuziasmant, a devenit prima echipă care câştigă de patru ori Campionatul European, după succesele din 1964, 2008 şi 2012.

„Deocamdată, noi nu realizăm ce am făcut. Ne vom întoarce în Spania mâine (luni) şi vom putea trăi această experienţă alături de suporteri, cu dragostea şi căldura pe care ne-au dat-o. Eu cred că am intrat în istorie”, a declarat duminică Nico Williams, autorul primului gol al finalei, în conferinţa de presă de după meci.

Reclamă

Zeci de mii de suporteri au prelungit petrecerea deja începută în noaptea de duminică spre lun. Ei au „inundat” străzile din Madrid, Barcelona, Pamplona sau Bilbao.

Luis de la Fuente, în culmea fericirii după ce a făcut-o pe Spania campioană europeană

Luis de la Fuente a fost în culmea fericirii, după ce a făcut-o pe Spania campioană europeană. Selecționerul a asigurat, după victoria cu 2-1 în fața Angliei, că jucătorii săi fac parte dintr-o generaţie de fotbalişti care reprezintă „un exemplu pentru societate”.

Spania a devenit cea mai titrată națională din Europa, reușind să câștige al patrule titlu european.

„Este vorba despre fotbal, dar acestea sunt valori. Este o generaţie de fotbalişti care sunt un exemplu pentru societate. Tineri şi veterani cu dorinţă de muncă, solidaritate şi camaraderie, tot ce ajută la concurenţă şi luptă pentru a câştiga ceva. Cel mai important lucru nu este ceea ce am realizat, ci întregul proces.

Îl comentez de 44 de zile şi aceşti fotbalişti sunt un exemplu pentru societate, pentru valorile pe care le reprezintă. Nu ştiu dacă vom schimba ceva în societate, dar tinerii văd aceşti jucători nu ca pe nişte copii răsfăţaţi, ci ca pe nişte oameni care au muncit mult”, a declarat selecţionerul spaniol după finala de pe Olympiastadion.

„Trebuie să ne felicităm pentru că avem o generaţie minunată de jucători. Fotbalul evoluează, nu doar sub aspect tehnic. Generaţia actuală nu este comparabilă cu alte selecţionate din trecut. Cei din perioada lui Aragones şi Del Bosque erau cei mai buni la acea vreme şi erau inovatori. Am evoluat, ne-am adaptat la fotbalul modern şi este o schimbare firească”, adăugat el.

„Acest grup de fotbalişti nu se satură să se perfecţioneze, să încerce să câştige. Sunt mândru de ei, din prima şi până în ultima zi, asta face munca mai uşoară. Mă bucur pentru entuziasmul pe care l-am generat alături de jucători şi de colectivul de antrenori. Şi mă bucur pentru ţara mea, pentru Spania, pentru entuziasmul pe care l-am generat”, a mai spus Luis de la Fuente.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și