Închide meniul

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 22:27

Reclamă
Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul! Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024

Jucătorii Belgiei, la finalul meciului cu România/ Profimedia

Starul Belgiei şi-a setat un obiectiv uriaş, la EURO 2024. Jeremy Doku îşi doreşte să câştige marele trofeu, fiind convins că echipa sa naţională nu va avea probleme în a obţine calificarea în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia se va duela cu Ucraina, miercuri, de la ora 19:00. De la aceeaşi oră se va disputa şi duelul României cu Ucraina.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024

Jeremy Doku vrea să triumfe la EURO 2024 şi a transmis că nu are griji în privinţa calificării în optimi. Mijlocaşul a transmis că nu este interesat nici de vreun record personal, singurul său obiectiv fiind câştigarea marelui trofeu.

„Să termin cel mai bun dribler de la Euro 2024 și să ies din grupe nu mă interesează. Vreau să câștig turneul. Dacă sunt la coada listei, asta mi se potrivește.

Deci nu, nu mă uit deloc la aceste statistici. Dacă reușesc la driblinguri, înseamnă probabil că am avut un meci bun, dar prefer să câștig și să am un meci bun în același timp.

Reclamă
Reclamă

Eu și Lukaku avem o conexiune. Noi, de asemenea, ne provocăm să fim onești unul cu celălalt. Pozitiv sau negativ. Nu suntem de aceeași vârstă, dar asta nu contează. Ne plăcem reciproc pe teren, cum fac și cu De Bruyne. Simțim acea demarcare, acea pasă”, a declarat Jeremy Doku, conform presei din Franţa.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

După meciurile de duminică seară s-a aflat clasamentul final al Grupei A de la EURO 2024. Elveția și Germania au remizat, în timp ce Ungaria a învins, în mod dramatic, Scoția, și a obținut locul al 3-lea.

Astfel, Ungaria fiind pe poziția a 3-a, cu 3 puncte, este, momentan, sub tricolori într-un eventual clasament, dat fiind faptul că România are un golaveraj pozitiv, de +1. Totuși, acest lucru se poate schimba în cazul în care echipa națională va pierde partida cu Slovacia, la o diferență ce ar face un golaveraj mai slab decât al maghiarilor.

Reclamă

Pentru a fi siguri de calificare, și în cazul în care tricolorii rămân cu 3 puncte, aceștia au nevoie, acum, și de alte rezultate favorabile.

România va avea nevoie ca în alte două grupe să fie naţionale clasate pe locul 3 cu cel mult trei puncte, dar un golaveraj inferior.

În Grupa B, tricolorii ar avea nevoie ca Spania şi Italia să nu piardă. La fel şi în Grupa F, acolo unde Portugalia trebuie să nu cedeze cu Georgia.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și