Închide meniul

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2024, 23:19

Reclamă
Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski

Kylian Mbappe şi Robert Lewandowski/ Profimedia

Kylian Mbappe a fost surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski. Starul francez a fost un car de nervi în duelul dintre Franţa şi Polonia, încheiat cu scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa s-a clasat pe locul secund în Grupa D, după ce s-a încurcat cu Polonia. Austria a furnizat marea surpriză şi a câştigat grupa.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski

Kylian Mbappe a marcat primul său gol la EURO, din penalty, în partida cu Polonia. Starul francez a evoluat cu o mască, dat fiind faptul că a fost operat, după fractura de piramidă nazală suferită în duelul cu Austria, din prima etapă a grupelor.

În repriza secundă, cu câteva minute înainte de final, Kylian Mbappe a acuzat o lovitură în faţă, primită de la Robert Lewandowski. Starul francez şi-a dat masca jos şi a fost surpins înjurându-l pe viitorul său rival de la Barcelona, notează presa din Franţa.

„După ce și-a dat masca jos, Mbappe și-a atins nasul și a părut să spună foarte clar către Lewandowski: ‘Fiu de t***ă!”, noteaz francezii.

Reclamă
Reclamă

La finalul partidei însă, spiritele s-au calmat iar cei doi jucători au fost surprinşi îmbrăţişându-se. Franţa s-a calificat în faza optimile, în timp ce Polonia a fost eliminată de la EURO 2024.

Kylian Mbappe se va duela cu Robert Lewandowski în El Clasico, din sezonul viitor. Starul francez a fost transferat de Real Madrid în această vară, după ce şi-a încheiat contractul cu PSG.

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

L’Equipe a oferit o reacţie tranşantă, după ce Franţa a pierdut primul loc în Grupa D de la EURO 2024. Austria a câştigat, în mod surprinzător, grupa, după ce naţionala lui Didier Deschamps s-a încurcat în duelul cu Polonia.

Reclamă

L’Equipe a analiat prestaţia naţionalei Franţei şi a subliniat faptul că starurile lui Didier Deschamps încă nu strălucesc. Francezii au menţionat că din grupa României va veni adversara Franţei din optimi.

Totodată, s-a mai subliniat faptul că Franţa împarte jumătate de tablou a optimilor cu Spania şi Germania, cele mai în formă naţionale de la actuala ediţie a EURO.

„Încă nu strălucim. Primul loc s-a dus. O surpriză care va complica viaţa naţionalei Franţei şi o va trimite în cea mai difiiclă parte a tabloului.

Les Bleus, pe de altă parte, nu au marcat niciun gol din acţiune, în această primă rundă de la EURO 2024″, au notat francezii de la L’Equipe.

Franţa a marcat doar două goluri la EURO 2024, şi niciunul din acţiune. În meciul cu Austria, vicecampioana mondială s-a impus cu 1-0 graţie unui autogol, iar în meciul cu Polonia, Kylian Mbappe a marcat primul său gol de la un Campionat European, din penalty.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și