Închide meniul
VIDEO

Naţionala Angliei, susţinere uriaşă la Formula 1 şi Wimbledon! Imagini superbe cu Lewis Hamilton şi Novak Djokovic în prim-plan

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2024, 22:48

Reclamă
Naţionala Angliei, susţinere uriaşă la Formula 1 şi Wimbledon! Imagini superbe cu Lewis Hamilton şi Novak Djokovic în prim-plan

Naţionala Angliei, susţinere uriaşă la Formula 1 şi Wimbledon! Imagini superbe cu Lewis Hamilton şi Novak Djokovic în prim-plan

Lewis Hamilton, George Russell şi Novak Djokovic / Instagram Formula 1 & Wimbledon

Naţionala Angliei a avut parte de o susţinere uriaşă chiar şi la Formula 1 şi Wimbledon. Echipa lui Gareth Southgate a obţinut calificarea în semifinalele EURO 2024, după ce a trecut de Elveţia la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toată lumea a fost cu ochii pe meciul de la Dusseldorf, chiar dacă mulţi se aflau în acele momente la Formula 1 sau Wimbledon.

Naţionala Angliei, susţinere uriaşă la Formula 1 şi Wimbledon! Imagini superbe cu Lewis Hamilton şi Novak Djokovic în prim-plan

La scurt timp după calificările Marelui Premiu al Marii Britanii, George Russell şi Lewis Hamilton, cei doi piloţi de la Mercedes, care vor pleca din prima linie în cursa care va avea loc duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, au urmărit alături de fani loviturile de departajare ale meciului de la EURO 2024.

Mii de fani au stat cu sufletul la gură alături de cei doi piloţi în timpul loviturilor decisive, care au decis soarta calificării în semifinale. În momentul în care Trent Alexander Arnold a transformat penalty-ul decisiv, Hamilton şi Russell au sărbătorit alături de fani succesul echipei lui Gareth Southgate.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FORMULA 1® (@f1)

Reclamă
Reclamă

Şi la Wimbledon, fanii s-au bucurat de succesul naţionalei Angliei. În timpul meciului dintre Novak Djokovic şi Alexei Popyrin, de pe terenul central de la All England Club, tribunele au erupt în momentul în care Anglia a obţinut calificarea. De moment s-au amuzat şi cei doi jucători, iar Novak Djokovic s-a prefăcut că loveşte şi el o minge de fotbal. (VEZI AICI IMAGINILE CU NOVAK DJOKOVIC LA WIMBLEDON)

Gareth Southgate a dus Anglia în semifinalele EURO 2024, dar fanii îl fac praf! Reacţii vehemente după meciul cu Elveţia

Gareth Southgate a dus Anglia în semifinalele EURO 2024, dar fanii îl fac praf. Englezii au învins Elveţia în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce s-au impus la loviturile de departajare.

După 120 de minute în care scorul a fost 1-1, Akanji, jucătorul celor de la Manchester City, a fost cel care a ratat şi a făcut diferenţa. Acum, Anglia revine în semifinalele EURO pentru a doua ediţie la rând.

Reclamă

Gareth Southgate nu scapă însă de criticile fanilor, nici după calificarea în penultimul act al competiţiei. Prestaţiile starurilor Angliei nu sunt deloc pe placul suporterilor, care îl pun la zid pe selecţioner după fiecare partidă, în ciuda faptului că naţionala a rămas în competiţie.

„Anglia are şansa de a câştiga competiţia, dar nu cu Southgate”, „Parcă Southgate voia să ajungă la penalty-uri încă de la început”, „Southgate supravieţuieşte încă unui meci”, „Demisia Southgate” sau „Southagte rămâne norocos” sunt câteva dintre comentariile făcute de fanii Angliei la postarea de pe Twitter, care anunţa calificarea în semifinalele EURO 2024.

Chiar dacă este criticat meci de meci, Gareth Southgate a reuşit ceva ce niciun alt selecţioner din istoria Angliei nu a mai reuşit. El a calificat naţionala în două semifinale de Campionat European. Până la venirea lui Southgate, Anglia ajunsese în această fază a competiţiei de două ori, de la debutul turneului continental.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și