Închide meniul

„Golul lui Stanciu, peste cel al lui Yamal!” Marius Lăcătuş s-a convins, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 10 iulie 2024, 9:33

Reclamă
„Golul lui Stanciu, peste cel al lui Yamal! Marius Lăcătuş s-a convins, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024

Marius Lăcătuş s-a convins, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024

Marius Lăcătuş, în timpul unui eveniment/ Hepta

Marius Lăcătuş s-a convins, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024. Fostul internaţional consideră că reuşita lui Nicolae Stanciu este peste cea a lui Lamine Yamal, din semifinala cu Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Yamal a spulberat toate recordurile şi a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care marchează la un turneu final. Starul Barcelonei a marcat în victoria Spaniei cu Franţa, victorie care i-a calificat pe iberici în finala EURO 2024.

Marius Lăcătuş s-a convins, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024

Marius Lăcătuş a văzut duelul dintre Spania şi Franţa şi a tras concluziile. „Fiara” a declarat că jocul a fost unul cursiv, spectaculos, lăudând execuţia lui Lamine Yamal, din prima repriză. Graţie acestei execuţii, Spania reuşea să egaleze.

În ciuda laudelor, Lăcătuş a precizat însă că execuţia superbă reuşită de Lamine Yamal nu o depăşeşte pe cea a lui Nicolae Stanciu. Căpitanul naţionalei României a marcat superb în victoria istorică a „tricolorilor”, cu Ucraina.

„O repriză foarte bună. Este important că am văzut goluri, jocul fiind unul cursiv. Sperăm să mai vedem reușite. Golul lui Lamine Yamal este de pus în ramă, superb.

Reclamă
Reclamă 4

În anumite momente ale jocului, trebuie să recurgă la astfel de execuții, atunci când echipa are nevoie. Stanciu a avut o execuție similară cu Ucraina, chiar mai frumoasă decât cea a lui Yamal. Voi merge pe mâna lui Stanciu totuși.

Sunt jucători obișnuiți cu presiunea, performanța. Echipele la care joacă impun acest lucru, tocmai din acest motiv prestațiile tinerilor la acest turneu final sunt dintre cele mai bune. E greu de spus dacă Yamal este un viitor Balon de Aur, să nu ajungă în situația în care să aibă probleme medicale, însă are toate opțiunile pentru acest lucru”, a declarat Marius Lăcătuş, conform gsp.ro.

Lamine Yamal a doborât record după record în Spania – Franţa

Lamine Yamal a doborât record după record în Spania – Franţa. Starul de numai 16 ani al Barcelonei a restabilit egalitatea în prima semifinală de la EURO 2024 cu o minunăţie de gol la Munchen.

Reclamă

Yamal l-a învins pe Maignan în mintul 21 al partidei cu un şut superb din afara careului. Portarul celor de la AC Milan a zburat după balon, dar nu a putut face nimic.

Cu această reuşită, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Campionatelor Europene. El a marcat în meciul cu Franţa la vârsta de 16 ani şi 362 de zile.

La scurt timp după ce Yamal a restabilit egalitatea, spaniolii au trecut în avantaj. După o fază superbă în careul Franţei, Dani Olmo a şutat puternic, iar balonul nu a mai putut fi oprit de Kounde, în contul căruia s-a trecut şi autogolul.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și