Închide meniul

„A captat magia EURO” Phillip Lahm, impresionat de naționala României! Mesaj superb despre tricolori: „Trebuie să urmăm exemplul”

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 16:28

Reclamă
A captat magia EURO” Phillip Lahm, impresionat de naționala României! Mesaj superb despre tricolori: Trebuie să urmăm exemplul”

„A captat magia EURO” Phillip Lahm, impresionat de naționala României!

Profimedia

Marele Phillip Lahm a fost impresionat de naționala României, la EURO 2024. Fostul internațional german a vorbit despre tricolori, dar și despre fanii echipei naționale, care au făcut spectacol la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost eliminată în optimi, de la EURO 2024, de Olanda, după un 0-3. Duelurile tricolorilor de la turneul final din Germania s-au văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„A captat magia EURO” Phillip Lahm, impresionat de naționala României!

„România a captat magia EURO 2024. Acum, trebuie să urmăm exemplul”, a notat Phillip Lahm, care a lăudat apoi echipa națională a României.

Fostul mare jucător a apreciat momentul în care jucătorii României au curățat vestiarul, după eliminarea de la EURO. De asemenea, acesta s-a declarat impresionat de fanii echipei naționale, dar și de unitatea de care au dat dovadă jucătorii, pe parcursul turneului final.

„Nu ți-ai putea dori oaspeți mai buni decât românii. Mai întâi și-au făcut ordine în vestiar, apoi au lăsat o scrisoare în el. [..] UEFA Euro 2024 se va termina în curând, așa că este timpul pentru o revizuire.

Reclamă
Reclamă 4

Nu aș putea fi de acord mai vehement cu concluzia românilor. Înainte de a merge acasă, s-au gândit de ce sunt aici. Este exact motivul pentru care am fost aici: să venim împreună, să sărbătorim, să dăm totul, să fim acolo.

Nimic mai mult și nimic mai puțin. [..] România a supraviețuit unei runde preliminare pentru prima dată de la cele mai bune perioade cu unicul Gheorghe Hagi în urmă cu mai bine de două decenii.

Comunități uriașe din toate cele 24 de țări participante și-au sărbătorit echipele exuberant în Germania, defilând fericite și îmbrăcate prin centrele orașelor. România a jucat de două ori în orașul meu natal, München, iar atmosfera a fost incredibilă”, a scris Philipp Lahm, în The Guardian.

Reclamă

Marius Lăcătuş s-a convins, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024

Marius Lăcătuş s-a convins, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024. Fostul internaţional consideră că reuşita lui Nicolae Stanciu este peste cea a lui Lamine Yamal, din semifinala cu Franţa.

Lamine Yamal a spulberat toate recordurile şi a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care marchează la un turneu final. Starul Barcelonei a marcat în victoria Spaniei cu Franţa, victorie care i-a calificat pe iberici în finala EURO 2024.

Marius Lăcătuş a văzut duelul dintre Spania şi Franţa şi a tras concluziile. „Fiara” a declarat că jocul a fost unul cursiv, spectaculos, lăudând execuţia lui Lamine Yamal, din prima repriză. Graţie acestei execuţii, Spania reuşea să egaleze.

În ciuda laudelor, Lăcătuş a precizat însă că execuţia superbă reuşită de Lamine Yamal nu o depăşeşte pe cea a lui Nicolae Stanciu. Căpitanul naţionalei României a marcat superb în victoria istorică a „tricolorilor”, cu Ucraina.

„O repriză foarte bună. Este important că am văzut goluri, jocul fiind unul cursiv. Sperăm să mai vedem reușite. Golul lui Lamine Yamal este de pus în ramă, superb.

În anumite momente ale jocului, trebuie să recurgă la astfel de execuții, atunci când echipa are nevoie. Stanciu a avut o execuție similară cu Ucraina, chiar mai frumoasă decât cea a lui Yamal. Voi merge pe mâna lui Stanciu totuși.

Sunt jucători obișnuiți cu presiunea, performanța. Echipele la care joacă impun acest lucru, tocmai din acest motiv prestațiile tinerilor la acest turneu final sunt dintre cele mai bune. E greu de spus dacă Yamal este un viitor Balon de Aur, să nu ajungă în situația în care să aibă probleme medicale, însă are toate opțiunile pentru acest lucru”, a declarat Marius Lăcătuş, conform gsp.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și