Închide meniul
Foto

Imagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2024, 0:31

Reclamă
Imagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal

Imagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024

Spania e noua campioană europeană/ UEFA

Imagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! S-a declanşat nebunia în rândul jucătorilor lui Luis de la Fuente, după finala câştigată la limită în faţa Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania s-a impus cu 2-1 în finala cu Anglia, şi a câştigat al patrulea trofeu europen din istorie. Englezii au pierdut a doua finală consecutivă.

Imagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024

Alvaro Morata a fost cel care a ridicat trofeul EURO 2024, în uralele coechipierilor săi. Trofeul i-a fost înmânat căpitanului chiar de către Regele Spaniei, prezent la finala din Germania.

Jucătorii s-au bucurat la maxim de succesul înregistrat alături de naţionala lor, la turneul final din Germania, în timp ce englezii s-au prăbuşit pe gazon (vezi galeria foto de la finalul articolului). Spania a devenit prima echipă cu patru titluri europene, după cele obţinute în 1964, 2008 şi 2012.

Lamine Yamal a scris istorie, devenind cel mai tânăr jucător care a jucat la EURO, în meciul cu Croaţia (3-0), la 16 ani şi 338 de zile. Apoi a devenit cel mai tânăr marcator într-o semifinală, 24 de zile mai târziu, iar duminică a devenit cel mai tânăr jucător care dispută şi câştigă o finală, la 17 ani şi o zi.

Reclamă
Reclamă 4

Prime repriză a fost una în care ibericii au avut o posesie covârşitoare (66%), dar ocaziile au lipsit cu desăvârşire, cele două echipe reuşind să se anihileze reciproc, pe fondul unui joc în care au riscat foarte puţin.

Echipa lui Luis de la Fuente a început în forţă repriza secundă şi a deschis scorul după o fază rapidă de atac: Yamal a intrat în centru şi i-a pasat lui Nico Williams, care a tras la colţul lung (47). Imediat, spaniolii au avut şansa desprinderii, dar Olmo a şutat pe lângă (48), după ce fusese angajat în careu de Williams.

Southgate a mutat inspirat l-a introdus pe Cole Palmer, care a izbutit egalarea (73), cu un şut de la 22 de metri, după o minge întoarsă de Bellingham. În min. 87, Oyarzabal, introdus de selecţionerul spaniol în locul lui Morata, a marcat golul victoriei, cu o reluare din marginea careului mic la centrarea lui Cucurella.

Reclamă

Câţi bani a câştigat Spania, după ce a învins Anglia în finala EURO 2024

S-au efectuat toate calculele şi s-a aflat câţi bani a câştigat Spania, după ce a învins Anglia în finala EURO 2024. Furia Roja a încasat un premiu uriaş, cel mai mare pe care o echipă şi l-ar fi putut câştiga.

Spania a câştigat cel mai mare premiu de la EURO 2024, date fiind victoriile obţinute în toate meciurile din grupe. Concret, Furia Roja a plecat acasă cu suma de 28,25 milioane de euro, după succesul de la EURO 2024.

Spania a avut un parcurs perfect la EURO 2024 şi a fost cea mai în formă echipă. Ibericii au obţinut victorii pe linie în grupe, motiv pentru care au câştigat trei milioane de euro, fiecare succes fiind răsplătit cu câte un milion de euro.

Pentru calificarea la EURO 2024, Spania a câştigat suma de 9,5 milioane de euro. Pentru calificarea în optimi, naţionala lui Luis de la Fuente a câştigat 1,5 milioane de euro, iar pentru calificarea în sferturi, suma de 2,5 milioane de euro.

Conform presei din Spania, din suma de 28,25 milioane de euro, jucătorii vor încasa un procent de 40%. Procentul era de 30%, dacă ibericii ar fi pierdut finala contra Angliei. Astfel, fiecare jucător ar urma să încaseze aproximativ 400.000 de euro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 4 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și