Închide meniul

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

Dan Roșu Publicat: 15 iulie 2024, 14:41

Reclamă
Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

Thomas Muller, în tricoul Germaniei - Profimedia Images

Thomas Muller (34 de ani) şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei! Internaţionalul german şi-a anunţat oficial, luni, retragerea de la echipa naţională a ţării sale după eliminarea „Mannschaft” în sferturile de finală ale EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După 131 de meciuri internaţionale şi 45 de goluri, eu spun astăzi la revedere Vulturului (emblema echipei Germaniei)”, a anunţat jucătorul într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

Muller şi-a făcut debutul la naţionala Germaniei în martie 2010 şi a adunat 131 de selecţii, fiind al treilea într-un clasament naţional all-time, după Lothar Matthaeus (150) şi Miroslav Klose (137).

După ce Germania a părăsit prematur Cupa Mondială din 2018, după faza grupelor, selecţionerul Joachim Loew a renunţat în 2019 la Muller, precum şi la fundaşii Mats Hummels şi Jerome Boateng.

Thomas Muller a revenit în lotul naţional la EURO 2020, la care Germania a fost eliminată de Anglia, în optimi. La EURO 2024, pe teren propriu, Muller a jucat din postura de rezervă în meciul de debut, cu Scoţia (5-1), precum şi în partida cu Spania, din sferturi (1-2 după prelungiri).

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și