Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Este competiția supremă!” Marina Baboi visează la Olimpiadă: ”Nimeni, în istoria României, nu a scos acel timp!”

Silviu Corneanu Publicat: 3 mai 2021, 11:21

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Este competiția supremă!” Marina Baboi visează la Olimpiadă: ”Nimeni, în istoria României, nu a scos acel timp!”

AS.ro

Marina Baboi a fost invitată la AS.ro LIVE

Este foarte greu, dar ăsta este visul meu, să ajung acolo. Pentru asta muncesc: să ajung acolo. Este competiția supremă. Orice sportiv visează să ajungă acolo”, a declarat Marina Baboi la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiada de la Paris, un vis îndepărtat

Deși visează să ajungă la Olimpiadă, Marina Baboi este conștientă că va fi foarte dificil să își atingă obiectivul, acela de a ajunge la Paris în 2024.

Eu am 11.50 la proba de 100 de metri. Sunt cea mai rapidă din România. Anul acesta sper la o finală la europenele de tineret. Nu vreau să rămân la timpul ăsta. Aș vrea să realizez mai mult. Cu timpul ăsta nu ne calificăm la Olimpiadă. La suta de metri, baremul este 11.15. 

Au scăzut foarte mult. Înainte era 11.30, plus că era și un barem B, care era mult mai slab. 11.15 este un timp cu care intri în finală la Olimpiadă. Nu am avut pe nimeni, în istoria României, care să fugă timpul ăla”, a mai spus Marina Baboi.

Reclamă

Marina Boboi voia să ajungă doctor

Marina Baboi susține că nu avea un idol, pe când era mică, dar o admira foarte mult pe Ionela Târlea. Sexy sportiva susține că voia să ajungă doctor, pe când era doar o puștoaică.

Nu am avut un idol. O apreciam foarte tare pe Ionela Târlea, dar nu am zis niciodată că vreau să ajung ca X sau Y. Când eram mică spuneam că vreau să mă fac doctor, dar mi-a trecut rapid”, susține Marina Baboi.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și