Închide meniul

AS.ro LIVE | Constantina Diţă a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Poveşti inedite ale fostei campioane olimpice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 21:01

AS.ro LIVE | Constantina Diţă a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Poveşti inedite ale fostei campioane olimpice

profimediaimages

Constantina Diţă, campioana olimpică în 2008, în proba de maraton, va fi invitată la AS.ro LIVE

Constantin Diţă a fost prezentă astăzi la emisiunea AS.ro LIVE. Fosta campioană olimpică, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai importante atlete ale României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRĂ AICI SĂ VEZI EMISIUNEA ÎN TIMP REAL

Constantina Diţă, invitată la AS.ro LIVE

Constantina Diţă a câştigat medalia de aur în proba de maraton la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing. Trei ani mai devreme, tot în proba de maraton, ea a câştigat şi medalia de bronz la Campionatele Mondiale de la helsinki.

Un alt succes important a auvt loc în acelaşi an, 2005, la Campionatele Mondiale de la Edmonton. Acolo, Diţă a câştigat primul loc la semimaraton, o premieră pentru sportul românesc.

O victorie majoră a avut loc şi în 2004, când Constantina Diţă a învins în Maratonul din Chicago.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și