Închide meniul

VIDEO incredibil! I-au șters o posibilă medalie de aur cu ”teul”. Au crezut că săritura nu e bună, au nivelat nisipul!!!

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 16:04

Reclamă
VIDEO incredibil! I-au șters o posibilă medalie de aur cu ”teul”. Au crezut că săritura nu e bună, au nivelat nisipul!!!

Hepta

Maria Vicente e campioana Spaniei la pentatlon. Ar fi vrut și la săritura în lungime...

Maria Vicente devine campioana Spaniei la ”Naționalele” de atletism, la pentatlon. Apoi merge la groapa cu nisip, pentru săritura în lungime. ”Acesta este visul meu – declara atleta de 19 ani înainte de startul competiției – să câștig, la aceeași competiție, două medalii de aur”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recordul său personal la groapa cu nisip e de 6.55 metri. Prima încercare. Aleargă, bate, sare destul de bine, undeva pe la 6.50, adică posibilitate de medalie de aur. Se ridică, așteaptă ca pe tabela electronică să apară rezultatul. Dar acesta nu mai vine! Un arbitru a mers direct cu ”teul” și a șters ”marca” de pe nisip, spre surprindere atletei, care crede că e o glumă proastă. ”Am crezut că săritura nu e bună, am nivelat nisipul”, se apără acesta! Se merge către reluări. Se vede clar cum Maria Vicente a executat o bătaie aproape de perfecțiune, n-a atins plastilina! 

Pe stadionul din Gallur, Aragon, Maria își caută, din ochi, antrenorul, aflat în tribune. Ramon Cid e stupefiat și el! „Și acum ce fac?”, întreabă fata. Tehnicianul ridică din umeri… Regulamentul e clar: nu e ”marca”, nu e măsurătoare, nu se merge pe presupuneri! 

Maria e terminată! Sare din nou, calcă! Anulat! Apoi, 6.24, destul de slab. Nu se mai poate concentra, se tot uită spre tribune! Fatima Diame sare 6.42! Vicente mai bagă o fisă: 4.83! Ramon Cid simte că nu e în apele ei. Urlă: ”Dacă nu mai vrei, nu te mai băga! Să nu faci vreo prostie!” Dar fata de 19 ani vrea să continue. E nervoasă! Apoi, anulat, anulat, anulat! Diame se duce la 6.51. Gata! Totul s-a terminat. Diame e campioana Spaniei, Tessy Ebosele, cu 6.31, pe locul secund, Maria Vicente ”prinde” bronzul. Plânge de rupe, la final. ”Arbitrul de la plastilină a văzut clar că nu am atins, nu a anulat săritura. Atunci ce a făcut cel de la groapă! Speram multe de la acest campionat, mi-au luat o posibilă medalie de aur”, zice printre lacrimi. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și