Închide meniul

AS.ro LIVE | Andreea Ogrăzeanu a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Povestiri inedite ale fostei campioane din atletism

Publicat: 8 iunie 2021, 0:25 / Actualizat: 8 iunie 2021, 12:06

Reclamă
AS.ro LIVE | Andreea Ogrăzeanu a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Povestiri inedite ale fostei campioane din atletism

as.ro

AS.ro LIVE

În vârstă de 31 de ani, Andreea a avut o carieră de succes în atletism. A fost campioană europeană de juniori (2009) şi de tineret (2011), iar la nivel naţional a stabilit mai multe recorduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Ogrăzeanu este invitata lui Cătălin Oprişan

Sportiva din Alexandria a fost prezentă la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, acolo unde a luat startul în probele de 100 şi 200 de metri. Marea lovitură a primit-o în 2017, când a fost testată pozitiv cu Trimetazidină şi a fost suspendată patru ani pentru dopaj de IAAF.

Multipla campioană naţională a continuat să se antreneze pe pista de atletism şi a devenit antrenor personal. S-a pozat chiar şi cu deţinătorul a opt medalii de aur la Jocurile Olimpice, Usain Bolt.

View this post on Instagram


A post shared by Andreea Ograzeanu (@andreeaograzeanu)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și