Închide meniul

Avem Michael Jordan feminin! Diana Lorena Taurasi, baschetbalista care a pornit cu fotbal!

Cătălin Oprișan Publicat: 12 octombrie 2021, 14:59

Reclamă
Avem Michael Jordan feminin! Diana Lorena Taurasi, baschetbalista care a pornit cu fotbal!

Diana a mai trecut și pe la Dinamo ori Spartak Moscova

Profimediaimages

În primii ani de viață, Diana Taurasi a pornit la fotbal. Născută în Statele Unite, cu tată italian și mamă din Argentina, fata iubea și baschetul, dar gândea să nu-și dezamăgească părintele, fost goalkeeper. Așa că la început a mers în paralel cu ambele sporturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dar, a cotit-o spre panou. Definitiv. A ajuns la Don Antonio Lugo High School. Parctic, de aici a început cariera sa. Phoenix Mercury a draftat-o în 2004. Trei titluri de campioană WNBA, cinci de campioană olimpică, campioană mondială. L-a iubit, mult, pe Kobe. Așa a și fost alintată, ”White Mamba”.

Pe 18 iunie 2017 a trecut de bariera celor 9.000 de puncte. Acum, în urma unui sondaj la care au participat 25 de jucătoare de baschet, a fost desemnată cea mai bună sportivă pe palierul ei. Dar nu numai sondajul a desemnat-o, ci și performanțele carierei ei. Michael Jordan feminin.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și