Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluirile "gigantului" Vlad Moldoveanu. Cum putea să ajungă în NBA, dacă asculta de fostul antrenor al lui Michael Jordan. "Mi-a spus asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 8:48 / Actualizat: 31 mai 2022, 19:46

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluirile "gigantului" Vlad Moldoveanu. Cum putea să ajungă în NBA, dacă asculta de fostul antrenor al lui Michael Jordan. "Mi-a spus asta"

AS.ro

Vlad Moldoveanu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Vlad Moldoveanu îi putea călca pe urme lui Ghiţă Mureşan. A fost la un pas să ajungă în NBA. Românul a participat în Draftul din 2011, când a ratat dramatic selecţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Moldoveanu, sfătuit de antrenorul lui Michael Jordan

Tim Grover, omul care l-a pregătit fizic pe Michael Jordan timp de 15 ani, îi garantase cu un an înainte că va fi intra în NBA. Moldoveanu a ales însă să mai joace un sezon pentru echipa universităţii sale.

„Am vrut să intru în Draft imediat după primul an de la American University. Atunci am avut o discuţie cu Tim Grover. Are un business, care se ocupă cu individualizare şi pregătire de Draft. 

Am fost la Chicago, după anul trei de facultate şi primul an la American University, să văd exact cam unde stau. Am stat două săptămâni, am văzut cu ce se mănâncă baschetul la următorul nivel. El mi-a spus la un moment dat că ‘ar fi bine să intri în Draft’. 

Mi-a spus că e puţin factorul de surprindere, că nu te-au văzut nicăieri, ai jucat foarte bine. S-ar putea să ajute mai mult decât în următorul an când te văd mai bine, te iau la puricat. La mine era tot timpul de viteză, de săritură.

Reclamă

Eu am simţit că pot juca şi mai bine. Simţeam că datorez ceva antrenorilor de la American şi şcolii că mi-a dat această şansă. Nu mi s-a părut corect ca eu să joc doar 6 luni pentru ei”, a povestit Vlad Moldoveanu.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI VLAD MOLDOVEANU

Vlad Moldoveanu, campion în România, Estonia şi Polonia

În loc de NBA, uriaşul de 2,06 metri a semnat cu Benetton Treviso şi a rămas de atunci în Europa.

În vârstă de 33 de ani Vlad Moldoveanu este fost campion al României, Estoniei şi Poloniei. „Gigantul” şi-a început cariera în urmă cu mai bine de 17 ani. El a avut prestaţii remarcabile de-a lungul carierei şi a fost la un pas să ajungă în NBA.

Ultimul trofeu cucerit de Moldoveanu este unul istoric. A pus umărul la cucerirea Cupei României de către CSO Voluntari, acesta fiind primul trofeu din istoria clubului. În victoria cu 68-65, Vlad a reuşit 19 puncte.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Vlad Moldoveanu, invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri de la 10:30, pe www.as.ro/live

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și