Închide meniul

LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei! Los Angeles Lakers, zdrobită de Philadelphia 76ers

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 12:55

LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei! Los Angeles Lakers, zdrobită de Philadelphia 76ers

LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei

Profimedia

LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei în partida pe care Los Angeles Lakers a disputat-o cu Philadelphia 76ers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philadelphia 76ers a zdrobit luni seară pe Los Angeles Lakers cu 138-94, provocându-i lui LeBron James cea mai mare înfrângere din cariera sa în NBA, începută în octombrie 2003.

LeBron James a suferit cea mai mare umilinţă a carierei

La câteva zile după ce a devenit primul jucător care a depăşit 39.000 de puncte în sezonul regulat, LeBron James a stabilit luni, la Philadelphia, un alt record: numărul de minute jucate în NBA, inclusiv în play-off. Superstarul lui Los Angeles Lakers are acum 66.319 minute, devansându-l pe Kareem Abdul-Jabbar (66.297 minute), scrie news.ro.

Însă seara nu a fost una fericită pentru cvadruplul campion şi pentru Los Angeles Lakers, care a fost învinsă, scor 138-94, de formaţia din Philadelphia.

„Ne-au bătut măr„, a declarat fundaşul Austin Reaves.  În 1.720 de meciuri în NBA (sezon regulat şi play-off combinate), James nu fusese niciodată învins la o asemenea diferenţă.

Reclamă

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie, după ce a doborât recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA.

Jucătorul de 38 de ani nu a stat pe gânduri și a susținut că poate fi considerat cel mai mare baschetbalist. În ultimii ani, ”lupta” pentru titulatura de GOAT a fost dusă, în opinia fanilor și a specialiștilor, între LeBron James, Kobe Bryant și Michael Jordan.

Imediat după meciul cu Oklahoma City Thunder, ”Shaq” a avut dialogul cu Lebron în timpul Postgame Show”Am spus la începutul acestei emisiuni că mi-aș fi dorit ca eu să fi avut parte de acest moment în care să-l depășesc pe Kareem. Știu care ar fi fost atitudinea mea, dar te face asta cel mai mare jucător din istorie? Ești The GOAT?”, a întrebat Shaquille O’Neal.

Reclamă 4 / 0/3

”Voi lăsă restul lumii să stabilească asta. Este o discuție interesantă”, a spus, inițial, LeBron, care a fost întrerupt de uriașul O’Neal: ”Vreau să te aud pe tine că spui asta”, i-a cerut cel care este pe 8 în topul celor mai mari marcatori din NBA, cu 28.596 de puncte.

”Eu m-aș alege pe mine, în fața oricui a mai jucat acest sport. Fiecare va avea favoritul lui, dar eu știu ce am adus acestui sport și știu ce aduc sportului în fiecare seară când joc și ce pot face pe teren. Întotdeauna am simțit că sunt cel mai bun care a jucat acest sport, dar sunt mulți alți mari jucători și îmi pare bine că am avut parte de o asemenea călătorie”, a mai spus James.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și