Închide meniul

LeBron James rescrie istoria NBA! Starul lui LA Lakers, la un pas să depășească recordul lui Kareem Abdul-Jabbar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2023, 11:17

LeBron James rescrie istoria NBA! Starul lui LA Lakers, la un pas să depășească recordul lui Kareem Abdul-Jabbar

LeBron James, la un pas să depășească recordul lui Kareem Abdul-Jabbar

LeBron James, într-un meci pentru Los Angeles Lakers / Profimedia

LeBron James este la un pas să depășească recordul de cele mai multe puncte din istoria NBA, stabilit de legendarul Kareem Abdul-Jabbar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LeBron James s-a apropiat la 36 de puncte de recordul lui Kareem Abdul-Jabbar, după ce a marcat 27 de puncte, în înfrângerea echipei Los Angeles Lakers în faţa celor de la New Orleans (131-126), sâmbătă, în NBA, informează news.ro.

LeBron James, la un pas să depășească recordul lui Kareem Abdul-Jabbar

Pe cale să scrie o nouă pagină în legenda sa, „LBJ” poate deveni cel mai bun marcator din istorie în faţa lui „KAJ” (38.387), marţi, la Los Angeles, împotriva celor de la Oklahoma City.

Abdul-Jabbar şi-a început cariera la Milwaukee Bucks (1969 până în 1975 cu un titlu) înainte de a deveni o legendă a Lakers (din 1975 până în 1989 cu 5 titluri).

Reclamă

LeBron James, primul jucător activ din NBA devenit miliardar

Potrivit revistei americane Forbes, averea lui LeBron James a ajuns la un miliard de dolari. El este primul jucător activ din NBA care a obţinut acest statut.

Cu cele 121 de milioane de dolari (112 milioane de euro) achiziţionate anul trecut, contul bancar al lui LeBron James a ajuns acum la suma colosală de un miliard de dolari (930 de milioane de euro), potrivit revistei americane Forbes. Jucătorul lui Lakers, încă activ, se descurcă mult mai bine decât Michael Jordan, care a fost nevoit să aştepte la 11 ani de la retragere pentru a fi în fruntea unei asemenea averi.

James ar fi câştigat aproape 400 de milioane de dolari (372 de milioane de euro) în timpul carierei sale la Cleveland, Miami şi Los Angeles. Și investiţiile lui i-au adus foarte mult, peste 900 de milioane de dolari (837 de milioane de euro), conform Forbes, citat de lequipe.fr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și