Închide meniul

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! ”E bolnav de inimă!” vs ”Poate antrena și acum!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 5 iulie 2022, 13:36 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 17:50

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! ”E bolnav de inimă!” vs ”Poate antrena și acum!”

Real Madrid a pierdut, cu 57-58, finala Eurologii din acest sezon, contra celor de la Anadolu Efes / Profimediaimages

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! Pablo Laso, antrenorul echipei de baschet a celor de la Real Madrid, a fost demis ”exclusiv din cauze medicale”, așa cum se arată în comunicatul oficial, deși cardiologul său anunțase, cu două ore înainte, că ”tehnicianul poate antrena și acum!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal la Real Madrid. Au dat afară antrenorul! ”E bolnav de inimă!” vs ”Poate antrena și acum!”

După 11 ani pe banca tehnică a celor de la Real Madrid, Pablo Laso a părăsit trupa de baschet, deși mai avea un an de contract. Tehnicianul a suferit un infarct, fix cu o lună în urmă, iar madrilenii au afirmat că acesta este unicul motiv al despărțirii: ”exclusiv din cauze medicale”. Cu toate acesta, Laso primise, cu două ore în urmă, OK-ul pentru a continua pe banca tehnică!!!

Luni de dimineață, Laso a mers la clinica ”Sanitas La Moraleja”, unde a primit permisiunea de a continua să stea pe bancă. ”Se găsește în situația perfectă pentru a antrena din acest moment orice echipă la nivel profesional”, au spus medicii. Numai că cei de la Real, deși știau că Laso va merge la clinică, n-au mai aștepta decizia, și l-au demis cu… două ore înainte, ceea ce demonstrează că decizia era luată indiferent de rezultatul consultului.

Nu s-au interesat nicio secundă de sănătatea sa!

”Prioritatea clubului este, înainte de toate, sănătatea lui Pablo Laso, pentru dragostea și pentru respectul pe care i le purtăm”, au mai scris madrilenii, în timp ce cârcotașii și-au amintit că în luna scursă nimeni din departamentul medical al celor de la Real Madrid nu s-a interesat de starea sa de sănătate: nu i s-a realizat nicio probă, nicio analiză, nu i-a făcut nicio radiografie… Nimic!

Pablo Laso a fost antrenorul celor de la Real Madrid din 2011. A cucerit cinci titluri de campion, șase cupe ale Spaniei, șase supercupe, două Euroligi și o Cupă Intercontinentală.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și