Închide meniul

Utah Jazz, la un pas de tragedie. ”Părea că avionul se rupe acolo, sus, în aer!” Donovan Mitchell a refuzat să mai zboare!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 1 aprilie 2021, 9:51

Utah Jazz, la un pas de tragedie. ”Părea că avionul se rupe acolo, sus, în aer!” Donovan Mitchell a refuzat să mai zboare!

Fox 13 Utah

Aeronava, după ”întâlnirea” cu stolul de păsări

Băiețiin de la Utah Jazz au ajuns la Memphis și au câștigat, cu 111-107, cea de-a șaptea victorie ”legată”. Probabil că ar fi fost o știre oarecare, dacă zborul n-ar fi fost cu peripeții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa lui Quin Snyder s-a suit în avionul de Salt Lake City cu direcția Tennessee, dar, după câteva minute, aeronava a lovit un stol de păsări. ”Părea că avionul se va rupe, acolo, sus, de la jumătate. Preț de 10 minute m-am simțit neputincios, a fost terifiant”, a spus Mike Conley. ”Am ajuns să discut cu jucătorii, după acest zbor, despre fragilitatea vieții noastre pe pământ”, a adăugat și tehnicianul. Avionul s-a întors și a aterizat de urgență, dar Donovan Mitchell a refuzat să se mai urce în cel de-al doilea zbor. ”A fost urât rău, o atmosferă înfricoșătoare. Nebunia era atât de mare, încât i-am înțeles decizia lui Donovan”, a completat și Jordan Clarkson. 

”Am fost la un pas de a nu ajunge la meci”, au spus oficialii echipei. Finalmente, trupa s-a redresat. Conely a marcat 26 de puncte, Bogdanovic, 23, iar Clarkson a încheiat cu 24. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și