Închide meniul
VIDEO

Elizabeta Samara s-a calificat în turul 3 al Campionatului Mondial! Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 22:00

Reclamă
Elizabeta Samara s-a calificat în turul 3 al Campionatului Mondial! Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Eliza Samara, eliminată în sferturile Campionatelor Naţionale

Elizabeta Samara, într-un meci / Hepta

Elizabeta Samara a învins-o pe Prithika Pavade (Franţa) şi s-a calificat în turul 3 al Campionatului Mondial. Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a învins-o pe jucătoarea franceză de 18 ani cu 4-2 la seturi.

Elizabeta Samara a învins-o pe Prithika Pavade în turul 2 al Campionatului Mondial

Update Elizabeta Samara a câştigat setul 6 şi partida, cu 4-2 la seturi! A fost 11-8 în setul 6 pentru Samara.

Update Elizabeta Samara a câştigat setul 5, cu 14-12. Scorul e acum 3-2 pentru româncă la seturi.

Update Elizabeta Samara a câştigat setul 4, cu 11-7. Scorul e acum 2-2 la seturi.

Reclamă

Update Prithika Pavade a câştigat cel de al treilea set, cu 11-4, şi conduce acum cu 2-1 la seturi.

Update Prithika Pavade a câştigat cel de al doilea set, cu 11-5. E 1-1 la seturi acum.

Update Elizabeta Samara a câştigat primul set, cu 11-8.

Reclamă 4 / 0/3

E un campionat mondial foarte greu. Aș vrea să îmi apăr cu Andreea locul cinci la dublu, iar la simplu, acum un an, am pierdut în turul 2, deci mă aștept măcar să trec două-trei tururi.

Începând din luna februarie, am fost acasă opt zile adunate. Sunt obosită, dar la lot am de toate, recuperare bună. Sunt refăcută. Este altceva la Mondial, când vezi că sunt cei mai buni. Am un avantaj că turul 1, dacă ești mai bine clasat, nu poți juca contra celor mai buni.

Dacă nu mă lasă psihicul, pot să mai joc. Psihicul este cel mai important. Sunt și asiaticele oameni, faptul că cu pandemia, ele nu au mai jucat foarte mult, așa câ, atunci când vin la turneele foarte mari, joacă cu o oarecare presiune, noi nu jucăm cu presiune. Eu cred că la Mondiale vor juca mult mai bine”, declara Eliza Samara înainte de competiţie, pentru frtmromania.ro.

Elizabeta Samara a câştigat Liga Campionilor

Cu o lună și jumătate în urmă, Eliza Samara a câștigat Liga Campionilor. Este al patrulea trofeu al Ligii Campionilor pentru Elizabeta Samara, care a mai cucerit cel mai important titlu european la nivel de club în 2015 cu Fenerbahce şi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă, Enea Siarkopol Tarnobrzeg.

Echipa poloneză Enea Siarkopol Tarnobrzeg a învins fără drept de apel Metz TT, echipa Adinei Diaconu. După 3-0 în turul din Franţa, şi la returul din Polonia scorul a fost acelaşi.

În vârstă de 34 de ani, Elizabeta Samara este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă din istoria României. Samara e de 4 ori campioană europeană la simplu la tenis de masă, cucerind medalia de aur în 2005, 2009, 2011 și 2015.

Ovidiu Ionescu, eliminat în turul 1 la Campionatul Mondial de tenis de masă

Ovidiu Ionescu a fost învins, în 6 seturi, de nigerianul Quadri Aruna în turul 1 la Campionatul Mondial de tenis de masă.

Reclamă

Ovidiu Ionescu a luptat din răsputeri să îi reziste nigerianului, care a fost favorit la casele de pariuri. Într-un meci anterior disputat pe tabloul de simplu masculin, Darius Movileanu a fost eliminat de Kristian Karlsson (Suedia).

Bernadette Szocs a învins-o pe Christina Kallberg, în primul tur al Campionatului Mondial 2023

Bernadette Szocs a învins-o clar pe Christina Kallberg, în 5 seturi, în primul tur al Campionatului Mondial 2023 de la Durban. Meciul s-a disputat sâmbătă, în direct în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs ocupă locul 23 mondial și a fost favorita certă a meciului cu sportiva din Suedia.

Înainte de debutul la Campionatul Mondial 2023, Szocs susține că victoriile din acest sezon de la Macao, împotriva sportivelor asiatice, o ajută să aibă o mare încredere la Durban, unde visează la medalii. Ea le-a învins în acest sezon pe Chen Xingtong şi Jia Nan Yuan.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și