Închide meniul

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor! Dispute dramatice în Final Four

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 20:45

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor! Dispute dramatice în Final Four

Vipers - Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor!

Jucătoarele lui Vipers se bucură după calificarea în finala Ligii Campionilor / Profimedia Images

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor! Gyor – Vipers s-a încheiat 35-37, în timp ce Ferencvaros – Esjberg s-a încheiat 30-29.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia norvegiană s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Ferencvaros dispută pentru prima oară finala Ligii Campionilor în formatul Final Four. Vipers a câştigat trofeul în ultimele două sezoane de Liga Campionilor.

Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor!

La pauză scorul a fost 18-23 şi părea că norvegiencele nu vor avea emoţii pentru calificarea în finală.

Finalul partidei a fost unul dramatic. În minutul 29 al celei de a doua reprize Vipers mai avea doar un gol avans.

Anna Viahireva a marcat golul calificării la ultima fază.

Reclamă

Ferencvaros – Esjberg 30-29. Calificare decisă în ultima secundă

Vipers va juca în finala Ligii Campionilor cu Ferencvaros. Echipa maghiară s-a calificat în finală cu un gol marcat în ultima secundă de Bolk.

În sferturile de finală, Ferencvaros a obţinut o victorie incredibilă contra echipei Metz.

Ferencvaros a fost învinsă cu 32-26 în tur, dar a reuşit să întoarcă uluitor soarta calificării în retur. Echipa maghiară a câştigat cu 33-26 şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Calificarea în Final Four este un premiu pe care îl merităm pentru că am muncit din greu şi am dat totul de fiecare dată. Am vrut să obţinem această calificare, să jucăm în Final Four şi iată-ne aici, în sfârşit”, a declarat Gabor Elek, antrenorul lui Ferencvaros pentru EHF.

Cristina Neagu, criză de nervi după CSM Bucureşti – Esbjerg 31-33: „A fost furt pe faţă! Este a doua mare hoţie pe care o trăiesc!”

Cristina Neagu a făcut o adevărată criză de nervi după CSM Bucureşti – Esbjerg 31-33. Neagu a lansat un atac fără precedent la adresa arbitrilor.

Neagu a fost extrem de nervoasă după eliminarea echipei sale în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Normal că suntem supărate şi dezamăgite pentru că am simţit că putem să ne calificăm. E greu să joci 7 contra 9 timp de 60 de minute şi, în special, în repriza a doua a fost furt pe faţă. Să spună toată lumea că suntem români şi că dăm în arbitraj. Să spună fiecare ce vrea, eu spun ce am simţit şi cred că şi cei 5.000 de oameni au simţit. În repriza a doua s-a tras pe faţă cu echipa din Danemarca.

Nu spun că nu e o echipă bună, e o echipă foarte bună. Arbitrajul a fost într-o singură direcţie. Am încercat să stau de vorbă cu arbitrii, efectiv nu mă băgau în seamă. Nu poţi să te lupţi cu sistemul, este a doua mare hoţie pe care o trăiesc după Campionatul European împotriva Muntenegrului. Cred că este o victorie nemeritată şi o calificare nemeritată a echipei din Danemarca. Să dai cartonaş roşu unei jucătoare care ridică braţele şi lasă adversara să arunce la poartă, este de neconceput. E clar suntem prea mici. Să trăieşti aceste lucruri pe teren propriu este de nedescris. M-am săturat ca alţii să decidă pe munca mea, să te fure pe faţă şi să te simţi ca un rahat după meci. Dacă am fi jucat 3 săptămâni, era la fel. Aşa mă simt eu aşa. Le-am spus că ei sunt jucătorii meciului, nu jucătoarea de la Esjberg. Nici nu mă băgau în seamă, cărţile erau făcute de la început”, a spus Cristina Neagu la finalul partidei cu Esbjerg.

Recomandări
  • Gyor – Vipers 35-37, Ferencvaros – Esjberg 30-29
  • Vipers – Ferencvaros va fi finala Ligii Campionilor

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și