Închide meniul
Video

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto! Cifre fabuloase pentru starul argentinian

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 0:07

Reclamă

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica - Porto

Profimedia

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto. Starul argentinian şi-a dat jos tricoul pentru a sărbători golul marcat cu Porto. Marele derby din Liga Portugal a fost live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria are un sezon de vis la Benfica. Starul argentinian este golghterul echipei în acest sezon.

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto

Angel Di Maria a marcat, cu Porto, al 5-lea gol din acest sezon. Di Maria a înscris în minutul 68 al derby-ul cu Porto, cu un şut deviat din interiorul careului.

Fază controversată în Benfica – FC Porto! Arbitrul l-a eliminat pe Fabio Cardoso

Fază controversată în Benfica – FC Porto. Un fundaș din lotul echipei pregătite de Sergio Conceicao a fost eliminat în prima repriză a duelului de pe Estadio da Luz. Derby-ul dintre Benfica și FC Porto contează pentru etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Meciul săptămânii în Europa se vede LIVE în AntenaPLAY.

În minutul 19 al „clasicului” din campionatul Portugaliei, Fabio Cardoso a fost eliminat după o intervenție asupra lui Neres. Totuși, fotbalistul „dragonilor” a atins prima dată mingea, înainte de a-l doborî pe jucătorul de la Benfica.

Reclamă

Astfel, după această intervenție, „dragonii” sunt nevoiți să joace restul partidei în 10 oameni. Acest lucru o pune în mare dificultate pe FC Porto, echipă care ocupa poziția a 2-a în Liga Portugal, înainte de fluierul de start al meciului.

Totuși, echipa lui Conceicao a arătat, la finalul primei reprize, ca o echipă mare și și-a creat ocazii chiar dacă cei de la Benfica au avantajul omului în plus. Oaspeții au fost aproape să marcheze în minutele 18 (prin Joao Mario) și 40 (prin șutul lui Pepe, care a fost respins seznațional de către Trubin, portarul celor de la Benfica).

Video cu eliminarea lui Fabio Cardoso

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vezi toate știrile
Citește și