Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 martie

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2024, 16:46

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 martie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 15 martie! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Nyon s-au tras la sorţi sferturile de finală în principalele competiţii europene! Se anunţă meciuri „de foc” în UEFA Champions League, Europa League şi Conference League.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 15 martie

1. S-au tras la sorţi sferturile Champions League. Real Madrid – Manchester City este duelul „şoc”. Guardiola şi Haaland revin, după un an, pe Bernabeu. Kylian Mbappe şi PSG se luptă cu Barcelona!

2. Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este anchetat şi Daniel Niculae. Lovitură dură încasată de „Bocciu”!

3. Pe AS.ro afli şi ce adversară a primit echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, în sferturile Conference League. Sunt programate meciuri de senzaţie şi în Europa League. AC Milan şi Liverpool vor avea viaţă grea!

Reclamă
Reclamă 4

4. Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea despre suferinţa Simonei Halep din timpul scandalului de dopaj. „A fost oribil şi înfricoşător. A trecut prin iad!”, a mărturisit fostul antrenor al româncei.

5. Adi Popa revine la CSA Steaua! „Militarii” au făcut anunţul oficial, la patru zile după ce au ratat calificarea în play-off-ul ligii a doua. „Motoreta se întoarce acasă”, au transmis oficialii roş-albaştrilor.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:58

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Lovitură pentru Edi Iordănescu

19:53

România, salvată de VAR la EURO 2024! Ianis Hagi a scos penalty după o fază controversată. Daniel Siebert şi-a schimbat decizia

19:47

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Performanță fabuloasă pentru mijlocaș

19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și