Închide meniul
Video

Visul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2024, 20:55

Reclamă

Visul mondial al României

Tibor Selymeş, în timpul unui interviu / AS.ro

România n-a mai simţit emoţia unui meci la Mondial de 26 de ani. „E timpul”, o spune unul dintre fotbaliştii care au bătut Argentina lui Maradona. Iar calificarea se obţine doar cu inima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romania lui Stanciu, Alibec şi Ianis Hagi este calificata la EURO. Dar Mondialul rămâne marele vis. Naţionala n-a mai ajuns la unul din 1998.

Visul mondial al României

Avem o generaţie de jucători care pot creşte şi asta o spun şi acum„, a declarat Vlad Munteanu.

Din păcate, se vorbeşte de noi pentru că nu a mai venit nimeni din urmă să ne depăşească„, a reacţionat şi Tibor Selymeş.

Momentul de poveste rămâne victoria cu Argentina lui Maradona, din ’94.

Reclamă

Cel mai frumos meci, cu încărcare emoţională fantastică. (Reporter: Cum se juca pentru naţională?) Cu inima! Nu am realizat ce am făcut noi atunci„, a mai spus Tibor Selymeş.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și