Închide meniul

A ajuns să ia o pensie umilitoare de la statul român şi îi este ruşine de românii nevoiţi să trăiască lunar cu o asemenea sumă

Antena Sport Publicat: 27 august 2024, 9:35

Reclamă
A ajuns să ia o pensie umilitoare de la statul român şi îi este ruşine de românii nevoiţi să trăiască lunar cu o asemenea sumă

A ajuns să ia o pensie umilitoare de la statul român

Mihăiţă Neşu, în timpul unui interviu - Antena Sport

A ajuns să ia o pensie umilitoare de la statul român şi îi este ruşine de românii nevoiţi să trăiască lunar cu o asemenea sumă. Este vorba de Mihăiţă Neşu, care a dezvăluit, la începutul lunii că încasează lunar 500 de lei drept pensie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sora lui primeşte o pensie de insoţitor de 2000 de lei şi cei doi ar trebui să trăiască cu 3000 de lei. Fostul fundaş al FCSB recunoaşte că îi este ruşine să îşi întrebe cunoscuţii cum trăiesc dintr-o asemenea pensie, din care trebuie plătite tratamente.

Mihăiţă Neşu a suferit un cumplit accident pe 10 mai 2011, care i-a schimbat total viaţa. Acesta a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Au fost momente de coşmar pentru fostul fundaş al FCSB-ului.

A ajuns să ia o pensie umilitoare de la statul român

„Eu iau 500 de lei pe lună și mai ia și ea vreo 2.000 sau poate mai mult. Hai să spunem că luăm 3.000 amândoi. Practic, eu cu ea ar trebui să trăim de 3000 de lei și ea să aibă grijă de mine și să îmi dea de mâncare mie și ea să mănânce. Să aibă grijă și de cele medicale.

Așa trăiesc alții care n-au posibilități și eu nu pot să zic nimic. Sunt eroi! Nu-mi pot imagina cum…. Am prieteni și mi-e și rușine să-i întreb cum se descurcă. Bravo lor! E ceva de admirat și nu e normal să fie viața așa de grea pentru persoanele cu dizabilități. Ca să închid paranteza, n-am de ce să mă plâng. Slavă Domnului, am avut posibilități să am bani când am fost fotbalist. Am și pensia din Olanda care mă ajută foarte mult.

Reclamă
Reclamă

Cam 3.000 de euro, cam pe acolo. Mai trebuie să-mi plătesc și asistentele care au grijă de mine dimineața și mai am tot felul de cheltuieli, dar se duc și ăia. Cu acei bani reușesc. Din ăia 3.000 nu rămân așa mulți„, a spus Mihai Neşu pentru golazo.ro, la începutul lunii.

Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”

Mihai Neşu a găsit puterea să vină cu dezvăluiri dureroase, la 13 ani după divorţ. Fostul internaţional român a trecut prin clipe teribile după accidentul suferit la un antrenament al lui Utrecht. A suferit o accidentare gravă care a fost la un pas să îi fie fatală, iar la scurt timp distanţă s-a despărţit şi de soţia lui.

„Bichonul” a vorbit, în premieră, despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între el şi soţia lui. Mihai Neşu a ţinut să afirme că el a depus actele de divorţ. Acum are marele regret că nu a ştiut să gestioneze situaţia şi că s-a grăbit atunci când a luat decizia radicală.

Reclamă

Mihai Neşu şi Maria s-au despărţit la scurt timp după cumplitul accident din 2011.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:25

Răzvan Lucescu, aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor! Un mijlocaș de la AS Roma e pe lista lui PAOK

10:50

De la ce echipă se va retrage Cristiano Ronaldo! Superstarul portughez a dat toate cărțile pe față

10:01

Ionel Ganea a dat verdictul despre Marius Ștefănescu! Mesaj clar despre vedeta de la FCSB: „Nu prea face față”

9:43

Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal! Clubul saudit, lovitură uriașă

8:57

Novak Djokovic, victorie fără emoții în primul tur de la US Open! Campionul olimpic l-a învins pe Radu Albot, în 3 seturi

8:36

Gabriela Ruse s-a calificat în turul 2 de la US Open! Ana Bogdan, eliminată după înfrângerea cu Arantxa Rus

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt. „Nu ştiu ce vom face”
Citește și