Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea, la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a învineţit ochiul

Reclamă

Publicat: 25 septembrie 2022, 18:21

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea, la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a învineţit ochiul

Anamaria Prodan, reacţie incredibilă la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț / Colaj Hepta

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea, la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a învineţit ochiul. Anamaria Prodan a dat dovadă de eleganţă şi i-a transmis şi un mesaj superb băieţelului lui Laurenţiu Reghecampf cu Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf îşi botează fiul pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, la două zile după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan. Deşi se părea că scandalul va continua, Anamaria Prodan a făcut un gest care a şocat pe toată lumea.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a decis să nu mai facă declaraţii şi să dea detalii despre situaţia explozivă în care se află.

Anamaria Prodan a şocat pe toată lumea, la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf

Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viața de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărută în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Reclamă

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!

Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul sotului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan Reghecampf”, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Prima imagine cu ochiul vânăt al lui Laurenţiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan

Prima imagine cu ochiul vânăt al lui Laurenţiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au bătut, vineri, în plină stradă.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf s-a ales cu un ochi învineţit după bătaia cu Anamaria Prodan. Urmele scandalului cu soţia sa au fost vizibile în ziua botezului fiului său pe care îl are împreună cu Corina Caciuc.

Poliţie: Anamaria Prodan a făcut, în februarie, plângere prealabilă pentru ameninţare împotriva lui Reghecampf

Impresarul Anamaria Prodan a făcut, în luna februarie, o plângere prealabilă pentru ameninţare împotriva soţului său, Laurenţiu Reghecampf, Poliţia Ilfov precizând că nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu. Prodan a primit un formular pentru a cere instanţei un ordin de protecţie, dar într-un final a făcut cerere pentru retragerea plângerii prealabile.

Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis, duminică, precizări legate de informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la două plângeri care ar fi fost depuse de Anamaria Prodan împotriva soţului său, cei doi fiind implicaţi într-un conflict, în urmă cu două zilel, la Snagov.

Astfel, Poliţia a arătat că în 23 decembrie 2021, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov a fost înregistrată o plângere prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi înaintată la Poliţia Staţiunii Snagov, prin care ea a sesizat aspecte privind comiterea infracţiunii de furt de către soţul ei, scrie news.ro.

Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.
În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare.
În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare. Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a precizat Poliţia Ilfov.
În consecinţă, dosarul penal a fost înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și