Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre presupusul amant. „Mă rog cu cerul şi cu pământul că vreau să divorţez!”. Cât de curtată este vedeta

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2022, 18:37

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram

  • Anamaria Prodan, în divorţ cu Laurenţiu Reghecampf
  • Ce a spus despre Ibrahim Ashary

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Imaginile făcute alături de un bărbat misterios au atras un interes uriaş în rândul celor aproape un milion de urmăritori de pe contul de Instagram. Presupul ei amant se numeşte Ibrahim Ashary, dar vedeta în vârstă de 49 de ani neagă că medicul estetician i-ar fi iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători este de mai bine de un an în proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a precizat că şi-ar dori să îşi deschidă o clinică în România, motiv pentru care s-a întâlnit tot mai des cu Ibrahim.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre presupusul amant

Anamaria i l-a prezentat pe Ibrahim Ashary atât fiului pe care în are cu Laurenţiu Reghecampf, cât şi prietenilor.

Reclamă

Ibrahim este prietenul meu. Domnul doctor îmi este foarte foarte bun prieten, am discutat să deschidem o clinică în România. Bebe și toți prietenii mei îl cunosc pentru că avem același anturaj, locuim în același loc, ne vedem zilnic, mâncăm zilnic, facem planuri zilnic.

Este căsătorit, are copii. Îmi este foarte drag, îl iubesc pentru tot ceea ce este și este un om minunat, dar eu când pun o poză am niște hashtaguri. Dacă spun „my friend” înseamnă prietenul meu. Dacă zic „my love”, înseamnă că este vorba de cu totul și cu totul altceva„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Reclamă

Impresarul se roagă de Laurenţiu Reghecampf să accepte un divorţ rapid, la notar, dar până acum nu a avut câştig de cauză. Anamaria anunţă că este extrem de curtată, dar că nu e în nicio relaţie.

Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc. De exemplu, îmi iubesc viața, îmi iubesc prietenii. Adică niciodată nu am spus și nu o să mă fac de râs combinându-mă cu un playboy, cu un stripper, cu un om însurat. Valorile mele sunt altele, valorile mele sunt perfecte. Eu nu fac asta să arăt lumii sau încă actualului meu soț că sunt mai bună decât el, pentru că eu sunt mai bună.

Anamaria: „Se fac doi ani de când mă rog cu cerul și cu pământul că vreau să divorțez”

Sunt singură! Am trei numere de telefon pline, dar trebuie să fiu un om liber. Se fac doi ani de când mă rog cu cerul și cu pământul că vreau să divorțez, la notar, fără să știe nimeni.(…) Nici nu știu când e procesul, m-am detașat de tot și avocații mei se ocupă de restul„, a mai spus agentul de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf nu se fereşte. A împlinit 47 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de amanta lui, Corina Caciuc. Cei doi au petrecut, încă de la miezul nopţii şi au postat, pe reţelele sociale, o magine în care se sărută.

Mai mult decât atât, Reghecampf a postat, pe reţelele sociale, prima imagine în care i se vede faţa nou-născutului Liam Reghecampf. Este cel de-al treilea său copil şi primul pe care îl are cu Corina Caciuc. Laurenţiu Reghecampf s-a ferit până acum să le arate urmăritorilor săi cum arată micuţul. A luat acum o astfel de decizie, în premieră, alături de femeia care l-a „cucerit”.

Imaginea în care Reghecampf este alături de Corina şi de Liam a strâns deja mii de aprecieri. „Ce drăguţ este”, „Vai cât este de frumos”, „Cel mic e superb, cu ochi albaştri!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de la fanii fostului antrenor al Universităţii Craiova.

Anamaria Prodan, apel disperat către amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a avut un apel disperat către amanta lui Laurențiu Reghecampf. Agentul speră că Corina Caciuc va lua atitudine și că îl va împinge pe Reghe să termine cât mai repede cu divorțul început. ”Sper ca amanta să îl convingă”, a spus Prodan.

”Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok!

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Reclamă

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a spus Prodan, citată de click.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca