Close

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii! Motivul este, cu adevărat, unul incredibil

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 11 august 2022, 13:29

Rich Ohrnberger, fostul jucător de fotbal american, a dezvăluit o poveste incredibilă întâmplată în 2009, atunci când a intrat intenţionat într-o maşină a bisericii. Motivul este unul incredibil.

Reclamă
Rich Ohrnberger, în timpul unui interviu

Rich Ohrnberger, în timpul unui interviu / Instagram

Jucătorul s-a trezit târziu şi a realizat pe loc că va întârzia la întâlnirea cu colegii de la New England Patriots programată de temutul antrenor Bill Belichick, care nu accepta ca elevii săi să ajungă mai târziu de ora stabilită.

Reclamă

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii!

Rich era sigur că din cauza acestei întârzieri nu va mai fi folosit de Belichick, astfel că atunci când conducea spre baza de antrenament, i-a venit o ideea greu de imaginat. El a văzut în faţa sa o maşină a bisericii şi a ales să o lovească intenţionat, pentru a-i explica antrenorului că accidentul l-a făcut să întârzie.

Evident, Rich Ohrnberger şi-a asumat toată vina şi a avut şi mustrări de conştiinţă, când din maşina bisericii a ieşit un bătrânel. „Am văzut maşina bisericii în faţa mea şi mi-a venit ideea pe loc, mai ales că am văzut că de la motor ieşea deja un fum negru.

`Voi lovi această maşină, pentru că mai bine plătesc asigurarea şi îi dau acestui om 200 de dolari, decât să mă fac de râs la întâlnire şi să risc să pierd locul în echipă`”, a recunoscut Ohrnberger, care a specificat faptul că abia a atins maşina, doar pentru a avea dovada accidentului, unul rămas fără urmări.

Important pentru Ohrnberger a fost faptul că nu a fost scos din echipa pentru care a jucat în următorii trei ani. Ulterior, el s-a retras în 2014. Ajuns la 36 de ani, cu greu se abţine din râs când povesteşte de accidentul provocat în 2009.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
13:59 Ce lovitură pregătește Dan Petrescu! Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj 13:36 Mesajul lui George Ogăraru după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „Este incredibil ceea ce se întâmplă” 12:52 FotoSecretul incredibil al femeii care la 73 de ani arată ca o adolescentă! Ce nu a ratat niciodată în ultimii zeci de ani 12:27 Tricoul lui Diego Maradona din meciul împotriva Angliei din 1986, expus la Muzeul Sportului din Qatar în timpul CM 12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul 11:28 Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?” 11:22 CFR Cluj – Petrolul, LIVE TEXT, 21:30. Trupa lui Dan Petrescu țintește a patra victorie consecutivă în Liga 1. Echipele probabile 10:42 Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi” 10:42 Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus! Momentul în care a fost reţinut. „Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire”
Pe același subiect
Extra • 14 mart., 12:29
Tom Brady: ”Mă reîntorc pentru sezonul cu numărul 23. La Tampa!”
Alte Sporturi • 3 apr., 17:44
Campioana Patriots și-a trimis avionul în China după echipamente medicale
Close