Închide meniul
Foto

„Cât ţi-a trebuit să ai din nou încredere într-un bărbat?” Femeia înşelată de Cristi Borcea a recunoscut cât de mult a suferit

Publicat: 30 martie 2024, 20:04

Reclamă
„Cât ţi-a trebuit să ai din nou încredere într-un bărbat?” Femeia înşelată de Cristi Borcea a recunoscut cât de mult a suferit

Femeia înşelată de Cristi Borcea a recunoscut cât de mult a suferit

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / AntenaSport

Mihaela Borcea, femeia înşelată de Cristi Borcea pe durata căsniciei care a durat 23 de ani, a recunoscut cât de mult a suferit. Prima soţie a milionarului român a vorbit sincer despre cele mai dificile momente ale vieţii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul patron al lui Dinamo nu s-a mai ferit şi a recunoscut, în cadrul unui podcast, că a „călcat strâmb” atât în timpul mariajului cu Mihaela Borcea, cât şi în cel cu Alina Vidican. A ţinut totuşi să afirme că i-a fost mereu fidel actualei soţii, Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea, femeia înşelată de Cristi Borcea a recunoscut cât de mult a suferit

Mihaela Borcea şi-a refăcut în cele din urmă viaţa cu Sorin Rap, cel care i-a fost şofer personal. O lungă perioadă de timp, cei doi s-au ascuns de ochii lumii și au negat vehement că sunt într-o relație amoroasă. Nu se mai feresc acum.

(Reporter: Cât de mult ți-a trebuit să ai, din nou, încredere într-un bărbat?) A recâștiga încrederea a fost un proces treptat. Stabilitatea și devotamentul lui Sorin însă au contribuit la refacerea încrederii într-o relație de cuplu„, a spus Mihaela Borcea într-un interviu pentru unica.ro.

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea au rămas în relaţii bune. Prima soţie a lui „Leonidas” a dezvăluit ce s-a întâmplat după divorţul care a marcat-o.

Reclamă

Într-adevăr am fost căsătorită timp de 23 ani cu Cristi. Eram tineri, aveam 19 ani și un drum anevoios în care amândoi am venit cu tot ce puteam ca să ne facem un viitor. Menținerea unei relații sănătoase a implicat multă muncă, înțelegere și compromisuri acceptate reciproc. Am prioritizat comunicarea, respectul și împărtășirea responsabilităților în creșterea copiilor noștri.

Cel mai greu moment a fost divorțul. Am găsit puterea de a merge înainte prin sprijinul familiei și prietenilor, prin acceptarea schimbărilor și prin concentrarea pe propria mea dezvoltare personală„, a mai spus Mihaela.

Cristi Borcea a recunoscut că şi-a înşelat două soţii

Cristi Borcea a recunoscut că le-a înşelat pe Mihaela Borcea şi Alina Vidican, dar anunţă că este un alt om după ce s-a căsătorit pentru a treia oară. A dezvăluit şi cum a „scăpat” de trădare actuala soţie.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…, am mers. Da (n.r. dacă le-a înşelat), și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

(M-a mustrat conștiința, dar ce să faci?) Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei națioanlei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel.

Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și