Închide meniul
Foto

Ce a putut să o întrebe Victor Cornea pe Andreea Bălan la prima lor întâlnire: „Iată că se adevereşte, la un an distanţă”

Publicat: 14 aprilie 2024, 17:04

Reclamă
Ce a putut să o întrebe Victor Cornea pe Andreea Bălan la prima lor întâlnire: „Iată că se adevereşte, la un an distanţă”

Ce a putut să o întrebe Victor Cornea pe Andreea Bălan la prima lor întâlnire

Andreea Bălan şi Victor Cornea împreună / Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit care era cel mai mare vis al ei. Ce a putut să o întrebe Victor Cornea pe Andreea Bălan la prima lor întâlnire a fost chiar care e cel mai mare vis al cântăreţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta era să cânte la Sala Palatului, iar visul i se va împlini în curând. Andreea Bălan va cânta în premieră la Sala Palatului.

Ce a putut să o întrebe Victor Cornea pe Andreea Bălan la prima lor întâlnire: „Iată că se adevereşte, la un an distanţă”

Victor mă echilibrează și mă ajută foarte mult să-mi îndeplinesc acest vis (n.r. concert la Sala Palatului) și nu doar acesta. Suntem amândoi foarte competitivi și foarte disciplinați și mă susține în toate visurile pe care le am. Chiar la prima întâlnire m-a întrebat ce îți dorești tu să mai realizezi că noi știm că ai realizat foarte multe în cariera ta, care mai e visul tău. Fix la prima noastră întâlnire i-am spus că ultima mea redută de cucerit e să fac un concert la Sala Palatului. Iată că ce am spus la prima întâlnire totul se adeverește la un an distanță”, a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro.

Andreea Bălan va susţine un concert-eveniment la Sala Palatului în data de 16 octombrie 2024. Super-evenimentul se intitulează „Andreea Bălan: Povestea sufletului meu”. Concertul va începe miercuri, 16 octombrie 2024, la ora 19:30.

Andreea Bălan, apariţie răvăşitoare pe plaja din Rio de Janeiro

Andreea Bălan a avut, recent, o apariţie răvăşitoare lângă Victor Cornea, pe plaja din Rio de Janeiro. Cunoscuta artistă şi-a însoţit iubitul la turneul ATP 500 din Brazilia. Imaginile postate pe reţelele sociale au devenit imediat virale.

Reclamă

Chiar dacă Victor Cornea nu a reuşit să treacă de calificări, Andreea Bălan s-a bucurat de o vacanţă de lux. S-a bronzat pe Copacabana şi şi-a dat fanii peste cap.

Victor Cornea şi Philipp Oswald au cedat încă din primul tur al calificărilor probei de dublu. Au fost învinşi în minimum de seturi de perechea compusă din Yannick Hanfmann şi Juan Pablo Varila, scor 3-6, 1-6. În conturile românului nu a intrat niciun ban de la organizatori.

Ultimele poze din Rio de Janeiro”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram unde are 1.6 milioane de urmăritori. A ţinut să le arate şi un detaliu fanilor: „Swipe ca să vedeţi pătrăţelele!

Reclamă 4 / 0/3

Am crezut că vorbești despre pătrățelele tale!”, a fost un comentariu primit de Bălan. „Nu!”, i-a răspuns imediat cunoscuta cântăreaţă, făcând referire la forma fizică a iubitului ei.

„Uneori sunt soţie!” Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Andreea Bălan a dezvăluit cum a ajuns să poarte numele de familie al iubitului ei. Artista îl însoţeşte la turnee pe Victor Cornea, şi a postat mai multe fotografii cu legitimaţia ei, unde alături de numele ei, apare şi cel al partenerului de viaţă.

Andreea Bălan a lămurit această dilemă, după ce mulţi s-au întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea. Artista de 39 de ani a mărturisit că numele iubitului ei apare pe legitimaţia ei, pentru ca ea să aibă acces pe terenurile de tenis, alături de el.

Andreea Bălan a dezvăluit că îndeplineşte mai multe roluri, fictiv, pe legitimaţia sa, pentru a putea fi alături de Victor Cornea.

Andreea Bălan a precizat ce trebuie să facă pentru a fi alături de Victor Cornea la turnee

Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Eu sunt coach (n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a declarat Andreea Bălan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și