Închide meniul
Foto

Denisa Nechifor, adevărul despre relaţia cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea: „Îi cunosc toate iubitele!”

Antena Sport Publicat: 12 martie 2024, 16:57

Reclamă
Denisa Nechifor, adevărul despre relaţia cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea: „Îi cunosc toate iubitele!”

Denisa Nechifor, adevărul despre relaţia cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea

Denisa Nechifor/ Colaj Instagram

Denisa Nechifor a spus adevărul despre relaţia pe care o are cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. Fosta soţie a „Prinţului” Cristea a spus totul despre ceea ce o leagă de Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Nechifor a împlinit 40 de ani, şi a sărbătorit cu fast. La petrecerea cu peste 100 de invitaţi au fost surprinşi şi Cristian Boureanu, cât şi fostul soţ al sărbătoritei, Adrian Cristea.

Denisa Nechifor, adevărul despre relaţia cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea

După ce a fost surprinsă foarte apropiată de Cristian Boureanu, la ziua ei de naştere, Denisa Nechifor a lămurit totul. Fosta soţie a lui Adrian Cristea a declarat că o leagă o prietenie de mulţi ani cu acesta, declarând că îi cunoaşte toate fostele iubite ale omului de afaceri.

„Nu am ce să explic. Cristi este unul dintre prietenii mei. Eram prietenă cu el și când era cu Laura. Este prezent la ziua mea de 15 ani. Îi cunosc toate iubitele cu care a fost. Suntem prieteni. Nici nu se pune problema”, a declarat Denisa Nechifor, conform antenastars.ro.

De asemenea, Denisa Nechifor şi-a făcut şi planurile, după ce a împlinit 40 de ani. Aceasta a dezvăluit ce îşi doreşte pentru fiica ei de 15 ani, pe care o are alături de Adrian Cristea.

Reclamă

„Viața la 40 de ani este minunată, este mai frumoasă decât la 30. Te împlinești ca femeie din foarte multe puncte de vedere, te maturizezi, te calmezi, te liniștești, vezi lucrurile puțin diferit și până la vârsta aceasta chiar vezi ceea ce contează cu adevărat, adică oamenii de lângă tine.

Cred că am ce îmi trebuie și mult peste. Îmi doresc în viitor să pot să îi ofer fetei mele educația de care are nevoie și pe care mi-o doresc pentru ea, să o pot duce undeva la studii în altă țară, să susțin acest lucru. Îmi doresc ca, la un moment dat și într-un viitor foarte apropiat să mă pot așeza și eu la casa mea lângă un bărbat cum se spune”, a declarat Denisa Nechifor, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și