Închide meniul

Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: „Cum să stăpânească 10 milioane de bărbaţi din România?”

Publicat: 29 iunie 2024, 19:00

Reclamă
Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: „Cum să stăpânească 10 milioane de bărbaţi din România?

Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi

Gigi Becali, atac la Elena Lasconi / Colaj Profimediaimages

A avut loc un derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi. Totul după ce a patronul FCSB-ului a aflat că Elena Lasconi este candidata USR la alegerile prezidenţiale. Milionarul român a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu s-a putut abţine şi a avut un val de declaraţii sexiste. A făcut-o praf pe politiciana în vârstă de 52 de ani. Omul de afaceri a criticat-o în termeni duri pe Lasconi.

Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi

Elena Lasconi spune ‘Doamne ajută’. Pai cum te ajută Dumnezeu, dacă tu promovezi lucrurile astea? Ba că a zis că a votat pentru familie, ba că, de fapt, nu este pentru familie. Ea nici nu are familie, dar vrea să fie preşedintele României. Păi cum să fii preşedintele României tu… nu ţi-e ruşine aşa un pic. Eşti o femeie!

(Păi şi ce, nu poate să fie o femeie preşedintele României?) Niciodată în viaţa sa, mai ales una care nu are nici bărbat. Păi nu are nici bărbat ea, cum să fie ea preşedinte dacă nu are nici bărbat.

Pai problema e că femeia nu are voie să stăpânească bărbatul. Președintele este stăpân, e împărat, cum să stăpânească femeia bărbatul. Ea nu are un bărbat al ei, darămite să stăpânească 10 milioane de bărbaţi ai României„, a declarat Gigi Becali pentru realitatea.net.

Reclamă
Reclamă 4

Nu este prima dată când Gigi Becali are declaraţii sexiste. El a fost suspendat 6 luni din fotbal pentru că a atacat-o în termeni duri pe Cristina Trandafir, arbitra care a stat în camera VAR la meciul cu FC Botoşani.

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei. În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 – 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei. În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF.

Reclamă

Elena Lasconi este candidata USR la prezidenţiale

Elena Lasconi a fost votată, în Congresul USR de sâmbătă, să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, cu un procent de 94,32%. Preşedinta formaţiunii a făcut apel la toate formaţiunile de dreapta să vină să susţină proiectul USR pentru prezidenţiale şi a adăugat că este dispusă să aibă o discuţiei tete-a-tete cu Nicolae Ciucă despre care a spus că „este un militar de carieră, un domn cumsecade”.

Aş vrea să se gândească bine şi să cântărească bine ceea se întâmplă în acest moment în ţară şi dacă ne dorim cu toţii ca PSD să nu ajungă la Cotroceni să vină să susţină proiectul USR”, i-a mai transmis Lasconi preşedintelui PNL, potrivit news.ro.

S-a întâmplat ceva foarte ciudat. 94,31% şi la câteva puncte cred că s-a votat în unanimitate. E ciudat asta la USR. Mulţumesc în primul rând colegilor mei şi să-i salut şi pe cîmpulungeni pe această cale. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat această onoare. Nu m-am gândit niciodată în viaţa mea că o să ajung în punctul ăsta, dar cred că e bine, pentru că e un drum greu, pentru că de fiecare dată în viaţă drumul greu mi-a adus cele mai mari satisfacţii. Am spus-o de pe 10 iunie, cred, de când am văzut acea hartă roşie, că 2024 este anul în care putem să îngropăm democraţia din România sau putem să o salvăm”, a mai declarat Elena Lasconi.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

21:30

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Ronaldo, titular. Echipele de start

21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

20:05

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și