Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a întors toate privirile. Imagine rară alături de Valentina Pelinel

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2024, 14:37

Reclamă
Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a întors toate privirile. Imagine rară alături de Valentina Pelinel

Hepta

Cristian Borcea, alături de Valentina Pelinel

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a întors toate privirile. Melissa Borcea a apărut într-o imagine extrem de rară alături de actuala soţie a tatălui său, Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa, fiica cea marea a lui Cristi Borcea din căsnicia cu Mihaela Borcea, are o relaţie extrem de apropiată de Valentina Pelinel. Melissa Borcea este de o frumuseţe uimitoare şi a întors toate privirile. (VEZI IMAGINI RARE CU FIICA CEA MARE A LUI CRISTI BORCEA ÎN GALERIA FOTO)

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a întors toate privirile

Valentina Pelinel se află în această perioadă într-o vacanţă de lux la Miami, acolo unde locuieşte fiica cea mare a lui Cristi Borcea.

Răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Este răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Melissa Borcea s-a stabilit în Statele Unite, iar tatăl ei în face toate poftele la 20 de ani. Locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro şi conduce o maşină de fițe.

Chiar fostul patron al lui Dinamo a anunţat în ce lux trăieşte Melissa, fiica pe care o are din căsnicia cu Mihaela Borcea. Milionarul român este extrem de mândru de cea care este studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect.

Reclamă

Melissa Borcea ar locui alături de cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, şi de fraţii ei vitregi. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. „Leonidas” a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în Statele Unite au ajuns pe numele copiilor.

Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Reclamă 4 / 0/3

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum„, a declarat Cristi Borcea la podcastul „Tare de Tot”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și