Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, imagini spectaculoase într-un costum de baie roz. Sarah face spectacol în luxul din Dubai

Reclamă

Publicat: 3 ianuarie 2024, 15:07

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, imagini spectaculoase într-un costum de baie roz. Sarah face spectacol în luxul din Dubai

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, imagini spectaculoase într-un costum de baie roz

Sarah Dumitrescu, în Dubai / Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan se bucură de vacanţă şi a postat mai multe imagini spectaculoase, într-un costum de baie roz. În vârstă de 24 de ani, Sarah Dumitrescu a plecat în Dubai şi este extrem de activă pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baschetbalista legitimată la campioana României, Sepsi-SIC, şi-a petrecut Revelionul într-un lux de nedescris, în „raiul” milionarilor. Sarah se relaxează pe plajă.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, imagini spectaculoase într-un costum de baie roz

Sarah Dumitrescu a postat, pe Insta Story, mai multe fotografii (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Eşti uluitor de frumoasă„, a fost doar unul dintre comentariile primite de la fani.

145.000 de urmăritori are, pe reţelele sociale, fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan. Sarah a şi anunţat-o pe mama ei că are planul făcut pentru momentul în care îşi va încheia cariera.

Sarah a ţinut să asigure că nu ia în calcul, pentru moment, să îşi întemeieze o familie şi să o facă pe Anamaria Prodan bunică.

Reclamă

Sincer, acum cred că sunt mult prea multe chestii pe care nu am apucat să le fac. Când termin cariera… şi acum, chestii micuţe. Dar nu văd viitorul atât de departe, deocamdată. Vreau să mă concentrez la viitorul apropiat. Când termin cu baschetul vreau să plec să văd lumea, cu prietenii, să mă distrez. Să prind din urmă ce nu am putut. Dar asta cu familia, şi a mă aşeza la casa mea, nu cred că e pentru mine chiar acum.

(Anamaria Prodan: Eu mereu îţi spun… şi dacă te îndrăgosteşti şi faci un copil, îl creşte mami, nu? Lasă-mi-l mie şi fugi să vezi lumea!) Din păcate, cred că Rebecca e prima la rând. La mine mai ai de aşteptat mult!„, a declarat Sarah Dumitrescu în cadrul unui podcast.

Anamaria are trei copii. Din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu le are pe Sarah şi pe Rebecca. Cu Laurenţiu Reghecampf îl are pe Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan și-a petrecut noaptea de Revelion

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan și-a petrecut noaptea de Revelion este nimeni altul decât Ronald Gavril, boxerul român impresariat de agenţia lui Floyd Mayweather.

Ronald Gavril s-a stabilit în 2012 în SUA, chiar în Las Vegas, oraş cunoscut foarte bine de către Anamaria Prodan. De atunci, Ronald Gavril a acumulat mai multe milioane de dolari din meciurile de box profesionist pe care le-a disputat.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au fost, recent, naşi de cununie în Las Vegas pentru nişte prieteni apropiaţi ai impresarei. Potrivit spynews.ro, relaţia dintre cei doi ar depăşi graniţele prieteniei. Ronald Gavril este cu 14 ani mai tânăr decât agenta de jucători şi, la 37 de ani, încă activează în boxul profesionist.

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm Anul Nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram, textul însoţind o poză cu ea şi Ronald Gavril.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și