Închide meniul
Foto

Florin Răducioiu a anunţat când face nunta, după ce în noaptea de Revelion şi-a cerut iubita de soţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 21:33 / Actualizat: 13 februarie 2024, 9:43

Reclamă

Florin Răducioiu a anunţat când face nunta, după ce în noaptea de Revelion şi-a cerut iubita de soţie. Fostul mare internaţional român trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani cu Andreea Albăstroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu se pregăteşte de o nuntă ca în poveşti, la 54 de ani. În acest an, îşi va uni destinele alături de superba sa iubită, Andreea. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Florin Răducioiu a anunţat când face nunta, după ce în noaptea de Revelion şi-a cerut iubita de soţie

Da, în martie împlinesc 54 de ani și mi-aș dori ca această aniversare să o petrec cu viitoarea mea soție, Andreea. Am spus într-o emisiune de Revelion că nu am reușit până acum, dar voi reuși în acest an să facem nunta și să mă căsătoresc cu cea care îmi este logodnică de 5 ani. De asemenea, aș vrea să îi invit cu o zi, două înainte, pe colegii mei de la echipa națională, pe foștii mei coechipieri, să dau o masă și să stau cu ei și să sărbătorim împreună”, a declarat Florin Răducioiu pentru adevarul.ro.

Florin Răducioiu și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion

La scurt timp după miezul nopții și intrarea în noul an, Andreea a postat pe rețelele sociale o imagine în care a făcut marele anunț. Și-a fotografiat inelul primit de la fostul atacant al lui Dinamo și AC Milan. „Am spus DA!„, a scris logodnica lui Răducioiu. Postarea a fost redistribuită de fostul internațional pe Insta Story.

Răducioiu a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Astrid, cea cu care are doi copii, pe Andrea şi Alessandro. S-au despărțit și de mai bine de patru ani trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu. Cei doi sunt activi pe rețelele sociale și postează des imagini împreună.

Reclamă

Fostul atacant nu se fereşte şi îi face Andreei declaraţii de dragoste în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul săi de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și