Închide meniul
Foto

Fosta „noră” a milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România e iar cu fiul acestuia!

Reclamă

Publicat: 1 ianuarie 2024, 15:20

Fosta „noră” a milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România e iar cu fiul acestuia!

Cristina Ich formează din nou un cuplu cu Alex Piţurcă

Cristina Ich şi Alex Piţurcă, de Revelion / colaj Instagram

Împăcarea începutului de an în România! Cristina Ich a recunoscut că formează din nou un cuplu cu Alex Piţurcă, băiatul fostului selecţioner al României, Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au făcut Revelionul împreună şi au fost surprinşi în ipostaze tandre. Contactată de cancan.ro pentru a comenta imaginile pe care chiar ea le-a postat pe Instagram, Cristina Ich a avut o relaţie uluitoare.

Fosta „noră” a milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România e iar cu fiul acestuia!

„Eu și Alex nu am fost niciodată despărțiți, doar că am ales să nu îmi mai postez viața pe social media și nici nu o să o mai fac!”, a declarat Cristina Ich pentru sursa citată.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au împreună un băieţel, pe Noah. Cei doi nu s-au căsătorit, dar Victor Piţurcă a vorbit foarte frumos despre fosta lui „noră”. El este chiar cel care a prezis că fiul său, Alex, va forma din nou un cuplu cu Cristina Ich.

Victor Piţurcă a mărturisit că fetele cu care a avut relaţii Alex Piţurcă până să o cunoască pe Cristina Ich nu au fost pe placul său. Despre Cristina Ich însă, fostul selecţioner a spus că „este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”. Piţurcă dezvăluia că fiul lui, Alex, şi Cristina Ich încă se iubesc, motiv pentru care şi-a şi manifestat opinia că ei se vor împăca. Iată că acest lucru s-a întâmplat acum.

Reclamă
Cristina Ich şi Alex Piţurcă, în ipostaze tandre de Revelion / Instagram
Cristina Ich şi Alex Piţurcă, în ipostaze tandre de Revelion / Instagram

„Alex şi Cristina se iubesc în continuare, ăsta e adevărul”

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Piţurcă a ridicat-o în slăvi pe soţia lui, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

În acelaşi podcast, Victor Piţurcă a vorbit în termeni elogioşi despre soţia lui, Maria. În prezent, copilul pe care Victor Piţurcă îl are din relaţia cu Vica Blochina, zisă „cea mai cunoscută amantă din România”, locuieşte în casa fostului selecţioner.

”Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o (n.r.: pe Maria Piţurcă), la Târgu Jiu.

Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a dezvăluit Victor Pițurcă pentru aceeaşi sursă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și