Închide meniul
Foto

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi. Cum a reacţionat Charlotte

Reclamă

Publicat: 26 mai 2022, 9:09

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi. Cum a reacţionat Charlotte

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi

Charlotte Năstase este fiica lui Ilie Năstase / Colaj Profimedia Instagram

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, au fost postate pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte a anunţat, pe Instagram, că va fi o prezenţă activă şi pe Only Fans, acolo unde cei care plătesc o anumită sumă de bani pot avea acces la imagini în care ea apare în ipostaze provocatoare.

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase pe un site pentru adulţi

Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă, potrivit libertatea.ro.

În momentul în care ştirea a devenit publică, Charlotte a avut o nouă reacţie. „Asta a fost rapid„, a scris fiica lui Ilie Năstase. 37 de dolari trebuie să plească cei care îşi doresc să o vadă pe Only Fans.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Charlotte Nastase (@charlottenastase)

Charlotte Năstase a postat mai multe imagini cu care şi-a încântat urmăritorii. Acestea pot fi văzute în galeria FOTO de mai jos.

Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj, dar riscă să divorţeze din nou. „Nasty” de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) este acum împreună cu Ioana Năstase, cea cu care a fost implicat în mai multe scandaluri. Ilie mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Una dintre fiicele lui Ilie Năstase este de o frumusețe rară

Ilie Năstase are patru fete, dar își mai dorește una și cu actuala lui soție, Ioana Năstase. Fostul lider ATP are deja cu ce se mândri. Alessia Năstase a împlinit 18 ani și este de o frumusețe ieșită din comun.

Fiica cea mare pe care o are din căsnicia cu Amalia Teodorescu își surprinde de fiecare dată prietenii cu imaginile pe care le postează. Cea care, în luna mai a anului trecut și-a sărbătorit majoratul, are deja peste 6.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Alessia și-a început cursurile la o facultate celebră din Europa, The Paris American Academy. Studiază Artele Frumoase. Asta după ce a refuzat, încă de mică, să calce pe urmele tatălui ei şi să încerce să facă o carieră în tenis.

Fiica lui Ilie Năstase încântă în capitala Franței. Mama ei o urmărește îndeaproape și a recționat la una dintre imagini. „Iubirea mea!„, a comentat Amalia. „Te iubesc„, a fost răspunsul imediat al Alessiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și