Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Țiriac, apariție răvășitoare! Cum s-a fotografiat de Crăciun, la 53 de ani

Publicat: 25 decembrie 2023, 10:18

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Țiriac, apariție răvășitoare! Cum s-a fotografiat de Crăciun, la 53 de ani

Marea iubire a lui Ion Țiriac, apariție răvășitoare la 53 de ani

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Marea iubire a lui Ion Țiriac a avut o nouă apariție răvășitoare. Sphie Ayad, în vârstă de 53 de ani, și-a dat fanii peste cap cu ultima fotografie postată. Jurnalista cu origini egiptene a transmis și un mesaj special de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad și Ion Țiriac au fost împreună timp de nouă ani. Din relația celor doi s-au născut și doi copii, Karim și Ioana Țiriac.

Marea iubire a lui Ion Țiriac, apariție răvășitoare

Chiar în dimineața de Crăciun, Sophie Ayad a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 1300 de persoane.

Marea iubire a lui Ion Țiriac a atras pe toată lumea, fiind îmbrăcată într-un cardigan de culoare gri și purtând tocuri.

Sophie Ayad a transmis și un mesaj special de sărbători, fiind cu gândul la persoanele mai puțin norocoase de Crăciun, urându-le acestora iubire și pace.

Reclamă
Sophie Ayad
Sophie Ayad/ Instagram

„Crăciun fericit vouă tuturor și în special celor mai puțin norocoși – sunteți în inima mea mereu. Pace și iubire”, a transmis Sophie Ayad.

Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a dat fanii peste cap cu o ţinută transparentă, la 53 de ani

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, Sophie Ayad, a îmbrăcat o ţinută transparentă, la 53 de ani. Reacţia urmăritorilor ei de pe Instagram nu a întârziat să apară. Jurnalista cu origini egiptene, care s-a iubit cu fostul jucător de tenis, a primit cuvinte uriaşe.

Sophie Ayad locuieşte la Miami, acolo unde şi-a deschis de curând un magazin în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri. Chiar ea promovează creaţiile acestora, pe reţelele sociale. Ultima fotografie pe care a făcut-o a primit comentarii spectaculoase. Sophie arată uimitor.

Reclamă 4 / 0/3

Sophie a îmbrăcat un compleu negru, transparent, şi a fost lăudată imediat. „Wow, perfect!„, „Eşti minunată„, „Perfectă!„, „Cât de minunată sunteți… Frumusețea interioară nu are vârstă! Vă doresc mereu să rămâneți astfel. E un dar al sufletului! Numai bine!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Fosta iubită a lui Ion Ţiriac le-a răspuns fanilor. „Vă mulţumesc pentru cinvintele frumoase„, a scris Sophie.

Din ce a ajuns să facă avere Sophie Ayad: „Împotriva tuturor aşteptărilor!”

Fosta iubită a lui Ţiriac este stabilită de o lungă perioadă de timp în Statele Unite, acolo unde o are alături pe fiica ei, Ioana Natalia Ţiriac. După o lungă aşteptare, Sophie i-a anunţat pe urmăritorii ei de pe reţelele sociale că a reuşit să deschidă porţile proiectului ei de suflet.

„Împotriva tuturor aşteptărilor! Le mulțumesc în special copiilor și prietenilor mei pentru că au crezut în acest proiect și mi-au oferit tot sprijinul. 2 ani de negocieri intense, multe eșecuri și surprize neaşteptate – dar în sfârșit am reușit să fac asta se întâmple. Este întotdeauna imposibil până atunci când devine posibil„, a transmis Sophie Ayad pe reţelele de socializare.

Femeia care are doi copii cu Ion Ţiriac are o prezentare spectaculoasă pe site-ul magazinului pe care l-a deschis. Sophie are 30 de ani de experienţă în domeniu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și