Închide meniul
Foto

Vedeta milionară din România care s-a dus cu caviar la mormântul mamei sale: „Ştiu că se bucură!”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2024, 22:32 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 9:14

Reclamă
Vedeta milionară din România care s-a dus cu caviar la mormântul mamei sale: „Ştiu că se bucură!”

Milionara din România care s-a dus cu caviar la mormântul mamei sale

Vedeta milionară din România care s-a dus cu caviar la mormântul mamei sale. Este vorba de Anamaria Prodan, cea care a mers la cimitirul Bellu pentru a împărţi pachete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regretata Ionela Prodan ar fi avut vârsta de  76 de ani, iar pe 7 ianuarie îşi serba ziua onomastică de nume. Anamaria Prodan a mers la cimitir pentru a împărţi mai multe pachete cu mâncarea preferată a regretatei sale mame.

Vedeta milionară din România care s-a dus cu caviar la mormântul mamei sale

„Eu sunt bucățică ruptă din ea și trebuie să continui ce a început ea. Avem același drum în viața. La tot semnăm cu ea. Am învățat de la mama și de la tatăl meu că viața e făcută din clipe și momente. Zâmbesc și sunt foarte bine. Sunt fericită. Când o să fim iar împreună.

Păstrez doar amintire frumoase, urâte nu am avut oricum. Știu că se bucură, știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează. Acum când o să ajung acasă o să îmi invit prietenii, să mâncăm și să ne aducem aminte de ea„, a spus Anamaria Prodan la româniatv.net. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Alături de Anamaria Prodan a fost şi buna sa prietenă, Gabriela Lucuţar, cea care a dezvăluit şi ce meniu a ales Anamaria Prodan.

Reclamă

„Am pregătit tot ce era mai bun la cerinţa Anei, care a vrut sa pună in pachete tot ce îi placea mamei sale. Strugurii, ce i-am mai pus? Rodiile, suc de rodii bea, caviar si multe alte lucruri. Branza, asa a crescut ea la tara, foarte multe lucruri si oamenii sa se bucure de acest pachet”, a spus Gabriela „Regina Întunericului”, partenera de afaceri a Anamariei Prodan.

Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, înainte să moară

Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Ionelei Prodan, înainte ca aceasta să moară. Impresara a declarat că nu a vrut să fie în umbra mamei sale, motiv pentru care i-a spus acesteia că va ajunge mai celebră decât a fost ea.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că faima părinţilor apasă greu pe umerii copiilor, însă a vrut să ajungă mai cunoscută decât a fost Ionela Prodan, dezvăluind şi motivul pentru care a decis să-i transmită asta mamei ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru o familie cumva cunoscută, cel mai greu lucru este pentru copii. Numele apasă foarte greu peste copii. Eu am fost cumva terorizată să nu cumva cineva să îmi spună: nu știu cum o cheamă mă, e fata cântăreței. Nu știu cum o cheamă! Eu i-am spus mamei mele că într-o zi am să fiu mai cunoscută ca ea. I-am spus: Într-o zi, am să ajung mai cunoscută ca tine, ai să vezi!

De ce?! Pentru că de Sfântul Ion eu nu primeam nicio floare și nicio urare. Ea era Ionela Prodan, eu eram Anamaria Ionela, fata Ionelei. Eu nu primeam nimic și ea primea flori și cadouri.

Atunci le spuneam: este și ziua mea! Și eu sunt Anamaria Ionela. Toți îmi spuneau că nu au știut și atunci am zis: Las că o să vină ziua în care o să știți și voi și o să fiu mai mare decât ea”, a declarat Anamaria Prodan, citată de viva.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și