Închide meniul
Foto

Momente dramatice pentru Diana Gureşoaie: „Medicii au rămas mască! Părinţii au fost în stare de şoc!”

Reclamă

Publicat: 6 august 2022, 23:06

Momente dramatice pentru Diana Gureşoaie: „Medicii au rămas mască! Părinţii au fost în stare de şoc!”

Momente dramatice pentru Diana Gureşoaie

Instagram Diana Gureşoaie

Diana Gureşoaie, fost iubită a lui Cristi Tănase, a suferit un accident casnic şi a fost nevoită să sune la ambulanţă. Gureşoaie a apărut în lumina reflectoarelor după ce a avut o relaţie cu fostul jucător de la FCSB, Cristi Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supranumită şi „Strâmba lui Dodel”, Diana Gureşoaie a avut parte de un accident casnic. De pe patul de spital, Diana Gureşoaie a ţinut să îşi liniştească prietenii şi părinţii, după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia ar putea să îi fie amputat un picior.

Părinții mei au fost în stare de șoc. Am suferit o plagă adâncă, după ce geamul de la ușă s-a spart, iar un ciob mi-a intrat în mușchi. De aici, până la amputarea piciorului… e cale lungă! Nu a fost secționat niciun nerv, nu e nicio complicație…

Sunt bine! Imediat după accidentul casnic, am avut prezența de spirit să improvizez un garou, ca să opresc hemoragia. Când au văzut că mi-am făcut singură garou, medicii de la ambulanță au rămas mască. Pentru că au văzut că sângerasem abundent, au vrut să verifice dacă sunt conștientă. M-au întrebat dacă am stări de leșin, dacă văd câte degete îmi arată… Întrebări de rutină, pentru a-mi verifica starea. (…) Am fost tot timpul conștientă. Chiar și în timpul operației, medicii au discutat cu mine”, a dezvăluit Diana Gureșoaie pentru spynews.ro.

Gureşoaie, implicată într-un sscandal monstru cu Cristi Tănase

De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Reclamă

Cristi Tănase şi Diana Gureşoaie au fost implicaţi şi într-un scandal de proporţii, în trecut, într-un club din Olteniţa. Chiar femeia poreclită „Strâmba lui Dodel” a dezvăluit cum fostul jucător de la FCSB i-a dat un pumn unui bărbat.

A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Cristi și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița, el fiind de etine romă. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: Ce faci mă? Ești idiot? I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp veneau neamurile lui cu… tot felul de ustensile… topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați. Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva„, a povestit Diana Gureşoaie la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și