Închide meniul
Foto

Noi detalii despre starea Anamariei Prodan, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf! Ce daune fizice a mai suferit impresara

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 17:10

Noi detalii despre starea Anamariei Prodan, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf! Ce daune fizice a mai suferit impresara

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan s-a ales cu mai multe daune fizice, după bătaia incredibilă cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a avut şi faţetele dentare sparte, ca urmare a loviturilor încasate, în scandalul care a făcut încojorul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut pe stradă, în weekend. Ca urmare a acestui fapt, cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale, impresara chiar s-a ales cu piciorul imobilizat în ghips.

Ce daune fizice a mai suferit Anamaria Prodan, după bătaia cu Laurenţiu Reghecmapf

Anamaria Prodan a ajuns prima la spital, după scandalul colosal cu Laurenţiu Reghecampf. Conform Fanatik, impresara a mers la INML marţi, cu o zi înainte ca antrenorul lui Neftchi Baku să meargă şi el. Totodată, Reghe a mers în weekend imediat după ceartă la o clinică, pentru un examen toxicologic care să ateste faptul că nu se afla sub influenţa niciunei substanţe.

De asemenea, prietena Anamariei Prodan, care a însoţit-o la spital, a făcut dezvăluiri. Gabriela Lucuţar, cea numită „Regina Întunericului”, a avut o reacţie vehementă la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, nefiind de acord cu agresiunea sa.

„Indiferent de situație, nu lovești o femeie. Sunt total împotriva bărbaților care agresează o femeie, mai ales pe soția și mama copilului tău. Nu vreau să intru mai mult în această poveste delicată. Imaginile spun tot. Ceea ce îmi doresc este ca Dumnezeu să îi ajute. Sper să le lumineze amândurora calea spre fericire.

Reclamă

Ana este foarte supărată și are de ce să fie supărată. Este și foarte deșteaptă, cum este deopotrivă și Laurențiu. Am încredere în ei, pentru că îi cunosc.

Știu ce suflet frumos au amândoi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi bine. Sunt sigură că nu sunt doar ei cei care trec prin așa ceva. Doar pentru că sunt persoane publice nu ar trebuie să îi judecăm”, a declarat Gabriela Lucuţar, o apropiată a Anamariei Prodan, confrom sursei citate mai sus.

Laurenţiu Reghecampf, pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan

Elena Merişoreanu consideră că adevărata victimă este Anamaria Prodan şi l-a criticat în termeni duri pe Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparăm. Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, ruşine să-i fie! Ea a ţinut, săraca de ea, famila şi se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital şi el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Toată familia mea este lânga ea. Sunt în lacrimi că ea a păţit o aşa ruşine, să ridice mâna. Cum şi-a putut permite să facă aşa ceva. Este ruşinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară„, a declarat Elena Merişoreanu la romaniatv.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și